L-a înșelat Anamaria Prodan pe Laurențiu Reghecampf? Ce răspuns a oferit antrenorul

L-a înșelat Anamaria Prodan pe Laurențiu Reghecampf? Ce răspuns a oferit antrenorul
Data publicarii: 21 Februarie 2022
Data actualizare: 21 Februarie 2022
Laurențiu Reghecampf a acceptat invitația de a participa la podcastul “Acasă la Măruță”, unde a vorbit despre situația în care se află cu Anamaria Prodan.

După o căsnicie de aproape 15 ani, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se pregătesc de divorț, iar situația nu este deloc liniștită între cei doi. După ce Anamaria Prodan i-a adus mai multe acuzații, Laurențiu Reghecampf a acceptat să lămurească anumite aspecte în podcastul lui Cătălin Măruță.

Antrenorul a vorbit despre copii, despre bani și cadourile pe care i le-a oferit încă soției sale, dar și despre episodul cu Dan Alexa. 

Întrebat dacă a fost înșelat de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a răspuns: ”Nu. Și dacă ar fi făcut-o și aș ști, nu ți-aș spune niciodată”.
 

Ajungând la subiectul sensibil care a șocat pe toată lumea, Laurențiu Reghecampf a spus că acel episod, când Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Dan Alexa, l-a înfuriat foarte tare și consideră că atunci trebuia să pună stop căsniciei. “Nu mi s-a părut normal, iar eu am tot respectul pentru Dan Alexa și pentru omul Dan Alexa, pentru că îl cunosc foarte bine, nu am vorbit niciodată cu el pe tema asta, nu aveam de ce. Eu puteam să vorbesc doar cu Anamaria, nu aveam cum să îl sun pe X, de ce ți-a dat Anamaria cu pumnul în gură?! Puteam să îl întreb de ce nu i-a dat un pumn în cap”, a spus acesta. 

Reacția lui Laurențiu Reghecampf este una mult așteptată, după ce a refuzat în repetate rânduri să vorbească despre situația delicată în care se află și spune că motivul pentru care nu dorește să spună foarte multe este pentru binele lui Bebeto, băiatul pe care îl are cu Anamaria Prodan. 

La 20 ore de la apariția pe YouTube, interviul cu Laurențiu Reghecampf are peste 700.000 de vizionări și este pe locul 1 în trending. 

Sursă foto: Instagram/arhivă
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!