L-ai jucat de multe ori, dar nu stiai acest secret! Ce sa faci ca sa castigi mereu la "Piatra, foarfeca, hartie"

L-ai jucat de multe ori, dar nu stiai acest secret! Ce sa faci ca sa castigi mereu la  Piatra, foarfeca, hartie
Data: 21 Mai 2018
Cand te gandesti la acest joc, de obicei pui totul pe seama norocului. Care ar fi, altfel, sansele ca cineva sa aiba o strategie care il ajuta sa castige? Se pare ca exista aceste sanse. Mai exact. cei de la Bright Side ne spun si cum sa mergem la sigur cu acest joc.

In primul rand, pentru cei care au uitat la ce se rezuma jocul, e bine de stiut ca piatra invinge foarfeca, foarfeca invinge hartia si hartia invinge piatra.

Dupa ce au urmarit mii de astfel de jocuri, un grup de cercetatori chinezi din Zhejiang au gasit explicatiile logice pentru castigarea jocului.

1. Se pare ca cel care a castigat ultimul joc, isi va repeta alegerea si la jocul urmator.

2. Daca o persoana pierde de doua ori la rand, va inceta sa mai aleaga simbolul ales pana atunci.

Pe baza acestor doua teorii, ei au continuat sa explice:

Ai piedut? Fa simbolul din jocul anterior, cand ai castigat.

Ai castigat? Nu repeta acelasi simbol ci fa-l pe cel care l-a facut pe inamic sa piarda.

Dincolo de sfaturile generale, se pare ca exista si alte cateva indicii care te pot ajuta: barbatii tind sa foloseasca intai piatra, jucatorii experimentati vor incerca sa foloseasca hartia, in primul joc. Iar daca un jucator foloseste de doua ori la rand acelasi simbol, foarte rar se intampla sa-l foloseasca si a treia oara. Fura-l tu!

Urmareste degetele persoanei alaturi de care joci. Miscarile pe care le face il dau de gol: daca tine pumnul foarte strans, e piatra, daca e relaxat, e hartie iar daca doar ultimele degete sunt incordate, e foarfeca.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO