La 19 ani ajunsese sa cantareasca numai 38 de kilograme. Transformarea acestei tinere este senzationala

13 Noiembrie 2017, 16:26

La 19 ani ajunsese sa cantareasca numai 38 de kilograme. Transformarea acestei tinere este senzationala
Citeste mai mult despre: Alyssa Mercado, kilograme, transformare,
O tanara in varsta de 19 ani ajunsese sa cantareasca doar 38 de kilograme dupa ce a avut probleme de sanatate la nivelul intestinelor. 

Alyssa Mercado din New York a fost diagnosticata cu o bacterie la intestinele subtiri ce o priva pe tanara de nutrientii din mancare, fapt ce a condus la o scadere rapida in greutate. Alyssa, care a fost mereu slaba a inceput sa se simta din ce in ce mai epuizata in luna septembrie a anului 2015, iar de atunci nu a mai avut putere nici sa iasa din casa si a inceput sa slabeasca rapid.

Imediat dupa ce a fost diagnoticata, Alyssa a inceput o dieta bazata pe alimente care nu contin gluten si a incercat sa controleze situatia. Tanara a urmat si un tratament din partea medicilor, iar aceste lucruri au ajutat-o sa isi recapete viata de dinainte si sa ajunga la o greutate decenta: 48 kilograme.

Acum Alyssa si-a inceput si antrenamentele la sala unde merge de sase ori pe saptamana si se straduieste sa manance de sase sau opt ori pe zi. Acum va participa la o competitie de fitness si vrea sa ii inspire si pe altii sa isi urmeze visul.Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO