La 40 de ani, Jason Momoa e noul sex simbol de la Hollywood. Cât de diferit arăta la începutul carierei

La 40 de ani, Jason Momoa e noul sex simbol de la Hollywood. Cât de diferit arăta la începutul carierei
Citeste mai mult despre: Jason Momoa, Aquaman, transformare,
Autor: Redactia
Data publicarii: 01 August 2019
Data actualizare: 01 August 2019
Rolul din Aquaman l-a făcut celebru în toată lumea și l-a transformat într-un adevărat sex simbol. Înainte să devină zeul marilor și al oceanelor, Momoa și-a arătat fizicul impresionant și în serialul-fenomen Game of Thrones, acolo unde l-a interpretat pe Khal Drogo.  
Jason Momoa tocmai a împlinit 40 de ani și se bucură de că mai bună perioadă din viața sa. Cariera îi este pe val, are o soție superbă și doi copii adorabili. În plus actorul va reveni în rolul care i-a adus faima mondială: Aquaman 2 urmează să apară pe marele ecrane în 2022.


 

Înalt, cu un fizic impozant, cu plete și barbă, Jason Momoa a frânt multe inimi cu look-ul și carisma sa. Însă Momoa a trecut printr-o mulțime de schimbări de look de la debutul său în lumea filmului. 


 

De la “frumușelul” din Baywatch la tipul cool din Stargate Atlantis, cu codițe rasta, până la impunătorul Aquaman, Jason Momoa a fost întotdeauna un bărbat sexy, cu mare succes la femei.Intra în GALERIA FOTO să vezi prin ce transformări a trecut Jason Momoa:

Vezi si: Profil de celebritate - Dwayne Johnson
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies