La 43 de ani, Liv Tyler este o mămică fericită. Cum arată familia celebrei actrițe din ”Stăpânul Inelelor”

La 43 de ani, Liv Tyler este o mămică fericită. Cum arată familia celebrei actrițe din  Stăpânul Inelelor
Citeste mai mult despre: Liv Tyler, filme, lord of the rings, vedete,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 24 Martie 2021
Data actualizare: 24 Martie 2021
Liv Tyler este una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe de la Hollywood. Fiica solistului formației Aerosmith, Steven Tyler, și a fostului fotomodel Bebe Buell, și-a câștigat popularitatea prin apariții memorabile în filme precum: ”Armageddon”, ”The Lord of the Rings” sau ”The Strangers”.

Liv are o familie numeroasă, fiind mama a trei copii, doi băieți și o fată: Milo (16 ani), Sailor Gene (6 ani) și Lula Rose (4 ani). Recent, actrița și-a bucurat fanii cu o fotografie adorabilă de familie în care apare alături de cei mici, care au adormit lângă ea.

Într-o altă postare, actrița își amuză fanii cu un video în care le arată cum decurge școala online în familia lor. 


După ce a divorțat de tatăl lui Milo (basisitul Royston Langdon), în 2008, actrița și-a refăcut viața alături de David Gardner, un manager britanic de sport și divertisment. Ei s-au logodit în 2015. David este tatăl lui Sailor și Lula. După nașterea fiicei lor, ei s-au mutat la Londra. 

 

Chiar dacă în ultimii ani actrița a petrecut mai mult timp alături de familie, în prezent ea și-a reluat filmările. Printre filmele în care o putem vedea se numără serialul 9-1-1: Lone Star (2020), unde interpretează rolul unei polițiste pe nume Michelle Blake, dar și drama Ad Astra (2019), în care s-a filmat alături de Brad Pitt. 

Sursă foto: Instagram/ misslivalittle


Vezi și: Actorii tăi preferați de pe TikTok
Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe https://voyo.protv.ro/

 

 

FULLSCREEN
La 43 de ani, Liv Tyler este o mămică fericită. Cum arată familia celebrei actrițe din ”Stăpânul Inelelor”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies