La 66 de ani, Brigitte Macron se întoarce la școală, ca profesoară. Cui și ce va preda

La 66 de ani, Brigitte Macron se întoarce la școală, ca profesoară. Cui și ce va preda
Citeste mai mult despre: brigitte macron, profesoara,
Data publicarii: 26 Aprilie 2019
Data actualizare: 26 Aprilie 2019
Brigitte Macron se întoarce în învățământ, pentru a le preda adulților care au renunțat la școală fără să-și ia diploma.

Prima Doamnă a Franței (66 de ani) era profesoară de limba franceză și teatru înainte de a ieși din învățământ. În 2015, când soțul ei, Emmanuel Macron (41 de ani) a ajuns ministru și mai apoi președintele Franței, a preferat să renunțe la cariera ei, deși datorită acesteia și-a cunoscut actualul partener.

Citește și: Ce salariu are Brigitte Macron, Prima Doamnă a Franței

Brigitte i-a fost profesoară lui Emmanuel și chiar a regizat piesa de teatru în care acesta a debutat, la vârsta de 15 ani, pe când studia în Amiens, nordul Franței.

Cei doi s-au căsătorit în 2007, iar ea i-a fost mentor și consilier neprețuit în campania electorală. De atunci, aceasta joacă un rol important ca Primă Doamnă, rămânând în același timp discretă.

Conform unor surse din Palatul Elysée, citate de Daily Mail, din luna septembrie a acestui an, Brigitte Macron se va întoarce la școală pentru a le preda adulților între 25 și 30 de ani limba și literatura franceză, „o dată sau de două ori pe lună”, într-un liceu din Clichy-sous-Bois, un cartier parizian sărăcăcios.

Brigitte Macron a avut ultimul post ca profesoară la un prestigios liceu privat din cel de-al 16-lea arondisment al Parisului.

Foto: Getty 

Vezi și. Peripețiile lui Macron în Caraibe
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies