La 8 ani era numit "cel mai puternic băiețel din lume" și "Micul Hercule". Ce se întâmplă cu el, 19 ani mai tarziu

La 8 ani era numit  cel mai puternic băiețel din lume  și  Micul Hercule . Ce se întâmplă cu el, 19 ani mai tarziu
Cazul lui Richard Sandrak nu este singular, iar situațiile în care copiii ajung să arate ca niște luptători de wrestling în miniatură devin, de obicei, virale. Băiețelul din imagine a renunțat la sport, iar acum arată complet diferit.

Richard a început să facă exerciții de tonifiere încă de la vârsta de 2 ani, un lucru care părea complet normal într-o familie formată din tatăl care era campion în arte marțiale și mama care participa la numeroase competiții de aerobic.

Citește și

Băiețelul a avut chiar și antrenor personal, încă dinainte de a deveni adolescent, iar la vârsta de 8 ani a căpătat porecla "Micul Hercule". Asta nu l-a împiedicat însă să renunțe complet la bodyduilding, în momentul în care tatăl său a fost acuzat de violență domestică asupra soției sale și încarcerat.
 

 


 

Richard este acum cascador pentru cei de la Universal Studios, unde este "împușcat" și unde își dă foc, la propriu, spre deliciul celor care vin să urmărească spectacolele.

Tânărul acum în vârstă de 26 de ani arată complet diferit, motivând că la un moment dat ridicarea greutăților a devenit plictisitoare pentru el. 

FULLSCREEN
La 8 ani era numit "cel mai puternic baietel din lume" si "Micul Hercule". Cum arata acum, 16 ani mai tarziu
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies