La 95 de ani, Regina, internată în spital pentru a treia oară în viața ei! ”Este sleită de puteri”

La 95 de ani, Regina, internată în spital pentru a treia oară în viața ei! Este sleită de puteri
Citeste mai mult despre: Regina, Printul Charles,
Data publicarii: 25 Octombrie 2021
Data actualizare: 25 Octombrie 2021
Duminică, Regina a fost nevoită să lipsească de la biserică după ce, săptămâna trecută, a petrecut o noapte în spital. 

La sfatul medicilor, aceasta și-a anulat și călătoria de două zile programată în Irlanda de Nord pentru a marca cea de-a 100-a aniversare a divizării Irlandei. 

Ajutoarele reginei insistă că analizele pe care a trebuit să la facă sunt ”de precauție” și că aceasta se odihnește la Windsor după ce a petrecut o noapte la Spitalul King Edward VII din Londra. 

Palatul Buckingham spune că este ”într-o stare de dispoziție bună”, deși o sursă regală a declarat pentru The Sunday Times: ”Este sleită de puteri. Staff-ul ei se uită pe agendă și o ajustează de fiecare dată când este cazul”.

Regina, care va sărbători Jubileul de Platină anul viitor, a avut un program extrem de încărcat în ultima vreme cu nu mai puțin de 19 angajamente regale. Doar luna aceasta, Regina a călătorit mai bine de 1700 de kilometri. 

Nu există dovezi că aceasta s-ar fi îmbolnăvit, iar decizia medicilor de a-i interzice pentru un timp călătoriile nu este legată de covid, din moment ce Regina a primit și cea de-a treia doză de vaccin. 

Conform unei surse regale, Regina nu acceptă ca prințul Charles să preia unele dintre angajamentele ei, ca prinț moștenitor, decât în cazul în care starea ei de sănătate ”se deteriorează vizibil”.

 

Foto: Getty
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies