La asta chiar nu se astepta nimeni. De ce nu mai sunt prieteni pe Facebook Andreea si Cabral Ibacka

La asta chiar nu se astepta nimeni. De ce nu mai sunt prieteni pe Facebook Andreea si Cabral Ibacka
Citeste mai mult despre: Andreea Ibacka, Cabral Ibacka,
Data publicarii: 07 Aprilie 2014
Data actualizare: 07 Aprilie 2014
Intr-o editie a emisiunii "Casa Ibacka", Andreea si Cabral l-au avut invitat pe Smiley care in loc sa linisteasca apele tulburi dintre cei doi soti, el nu a facut altceva decat sa puna si mai multe paie pe foc.

La o discutie ca intre prieteni pe o tema care pare sa o framante din ce in ce mai rau pe frumoasa sotie a lui Cabral si anume, faptul ca barbatii uita cu desavarsire atunci cand vine vorba despre aniversari, onomastici si alte sarbatori, Smiley si Cabral si-au luat apararea, iar Andreea nu a facut altceva decat sa se apere singura, scrie acasatv.ro.

Intrebat de Smiley de ce nu se uita pe Facebook cand este ziua Andreei pentru a evita scandalurile in familie si pentru a-si multumi sotia, Andreea i-a luat-o inainte sotului sau si a marturisit: "Nu, nu mai suntem prieteni pe Facebook, si asta dupa o despartire furtunoasa. Stii cum e, cand te desparti de cineva prima data ii stergi numarul de telefon si apoi ii dai block pe Facebook."

Frumoasa blondina nu numai de acest lucru il acuza pe sotul sau, ci si de faptul ca nu este atent cu ea si este "atemporal", iar daca ar fi sa ne luam dupa spusele lui Cabral si ale lui Smiley se pare ca femeile sunt "aspatiale".
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies