La doar 10 ani uimea lumea cu puterea ei incredibilă. Cum arată acum „Fata Hercule”

La doar 10 ani uimea lumea cu puterea ei incredibilă. Cum arată acum Fata Hercule
Citeste mai mult despre: Fata Hercule, Varya Akulova,
Data publicarii: 12 Ianuarie 2022
Data actualizare: 12 Ianuarie 2022
Cea mai puternică fată din lume, numită „Fata Hercule”, este acum de nerecunoscut ca femeie, având 30 de ani. 

Varya Akulova a devenit cunoscută în adolescență când își putea ridica de patru ori greutatea corporală, în ciuda faptului că avea puține kilograme și nu era musculoasă.

Odată supranumită „Fata Hercule”, părinții au observat pentru prima dată puterea neobișnuită a fiicei lor când era doar o copilă și a început să concureze și să câștige competiții de powerlifting la vârsta de șapte ani.

Uri, tatăl fetei, spune că până la vârsta de 12 ani fiica lui era mai puternică decât el și crede că partea lui din familie are o genă de putere rară pe care puțini alții o au.

Varya Akulova a stabilit multe recorduri mondiale cu ușurință, însă tatăl ei a lăsat-o să arate doar aproximativ 75% din puterea ei maximă din motive de sănătate și siguranță.

În ciuda forței ei uimitoare, Varya mânca doar tăiței și apă, deoarece asta era tot ce își putea permite familia la acea vreme.

Incredibil, ea avea doar 1,5 metri înălțime și cântărea puțin peste 50 de kilograme, dar acum pare de nerecunoscut, având un corp mult mai bine dezvoltat datorită antrenamentelor de box, kickboxing, lupte și jongla la circ.

Nu iau steroizi, iau doar multivitamine. Mi-aș fi plăcut să fiu mare, foarte mare: 190 cm înălțime și mai mult de 100 kg, ca tatăl meu”.

Pe lângă puterea ei fizică, pe care o folosește în spectacolele obișnuite de circ, Varya Akulova a fost și o elevă de top și a învățat să citească la doar trei ani.

Sursă foto: Facebook Varya Akulova/ YouTube 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!