La doar 19 ani, a devenit cel mai plătită utilizatoare de TikTok. Addison Rae câștigă 5 milioane de dolari într-un an

La doar 19 ani, a devenit cel mai plătită utilizatoare de TikTok. Addison Rae câștigă 5 milioane de dolari într-un an
Sursa FOTO: Instagram
Autor: Redactia
Data publicarii: 08 August 2020
Data actualizare: 24 Aprilie 2022
Addison Rae a devenit cel mai bine plătită utilizatoare de TikTok, conform topului realizat de Forbes. La doar 19 ani, tânăra a câștigat 5 milioane de Dolari într-un singur an datorită conținutului sponsorizat, contractelor de promovare, liniei de machiaj pe care a lansat-o, dar și datorită celor 54.2 milioane de fani. 

Deși a atins câștiguri record, Addison Rae nu este și cea mai urmărită vedetă de pe TikTok. Veniturile sale le-au depășit pe ale lui Charli D'Amelio, însă aceasta din urmă are o comunitate formată din 76.9 milioane... și câștiguri de doar 4 milioane de Dolari. 

Charlie D'Amelio are 16 ani și a reușit să își depășească sora mai mare, Dixie D’Amelio, în vârstă de 19 ani, care a făcut 2.9 milioane de Dolari cu ajutorul aceleiași platforme.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

comment a fun fact about yourself

A post shared by ADDISON RAE (@addisonraee) on


Forbes a estimat câștigurile lor începând cu 30 iunie 2019 pentru a putea realiza topul celor mai bine plătite vedete de pe TikTok. Celebra publicație "a vorbit cu influencerii, agenții, managerii, marketerii și investitorii" pentru a face estimările.

Publicația a menționat că lista se concentrează doar pe vedetele TikTok "native" și exclude celebritățile de la Hollywood sau vedetele YouTube, care sunt de asemenea populare în aplicație.Vezi și: 


  • Sursa FOTO: InstagramVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies