La doar 9 ani a reusit sa le dea o lectie de viata tuturor adultilor. Gestul pe care un baietel l-a facut pentru oamenii strazii te va lasa fara cuvinte

La doar 9 ani a reusit sa le dea o lectie de viata tuturor adultilor. Gestul pe care un baietel l-a facut pentru oamenii strazii te va lasa fara cuvinte
Data publicarii: 19 Decembrie 2014
Data actualizare: 19 Decembrie 2014
In perioada Sarbatorilor, oamenii incearca sa fie mai buni si se dovedesc a fi mai receptivi la problemele celor din jur, insa odata cu trecerea acestei perioade, actele lor de caritate tind sa fie din ce in ce mai rare.

Povestea unui baietel de doar 9 ani, pe nume Nate Dreyfus, a impresionat o multime de oameni, gestul facut de micut pentru oamenii strazii fiind o adevarata dovada de bunatate.

Fara urma de indoiala, bunatatea si grija fata de semeni se invata inca din primii ani de viata, iar Nate este cel mai bun exemplu in acest sens. Baietelul a fost martorul unei scena care l-a impresionat peste masura, iar din acel moment a decis ca si el se poate implica activ in comunitatea in care traieste.

Nate a povestit ca intr-o zi a vazut un om coborand dintr-o masina si daruindu-si haina unui om fara adapost, iar acest lucru l-a facut sa se gandeasca la faptul ca si el poate raspandi dragoste in jurul sau.

Pustiul, originar din Stillwater, Minnesota, si-a mobilizat intreaga familie si a organizat o colecta de haine chiar in cartierul in care locuieste. Nate si-a incurajat vecinii sa participe si intr-un timp foarte scurt au fost stranse o multime de haine pentru oamenii strazii.

Datorita acestei initiative, Nate a devenit o micuta vedeta in cartierul sau si a inspirat o multime de oameni, dandu-le adultilor o adevarata lectie de viata.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!