La doar două zile după ce s-a căsătorit, Raluca Pastramă a născut. Prima imagine cu bebelușul

La doar două zile după ce s-a căsătorit, Raluca Pastramă a născut. Prima imagine cu bebelușul
Citeste mai mult despre: Raluca Pastrama, iubit Raluca Pastrama,
Data publicarii: 14 Iunie 2022
Data actualizare: 14 Iunie 2022
În weekendul care abia a trecut, Raluca Pastramă s-a căsătorit cu Ibrahim, bărbatul de care s-a îndrăgostit după despărțirea de Pepe. La două zile după ce și-au jurat credință eternă, Raluca Pascu a născut o fetiță.

Raluca Pastramă a născut ieri, 13 iunie, o fetiță perfect sănătoasă, la două zile după ce s-a căsătorit cu Ibrahim, bărbatul care a cucerit-o după despărțirea de Pepe. Bărbatul este cel care a postat prima imagine cu fetița, făcând public și numele pe care îl va purta.

Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! #Maryam”, a scris soțul Ralucăi Pastramă pe Instagram

Raluca Pastramă s-a căsătorit în secret 

Foarte discretă când vine vorba de viața ei personală, Raluca Pastramă nu a dat de bănuit că urmează să aibă loc nunta cu Ibrahim, deși a postat două imagini pe Instagram în care apare într-o rochie albă.

Cea care a dat-o de gol a fost Gabriela Firea, care a participat la nunta fostei soții a lui Pepe. „Dragostea este zarea liberă și largă, unde sufletul poate să își întindă aripile”. Căsnicie fericită, Raluca si Ibru! Cu sănătate, prietenie, respect și iubire!”, a scris Gabriela Firea pe rețelele sociale.

Sursă foto: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!