La juraminte, inainte! Alti patru baieti intra in reality show-ul Ma insoara mama!

La juraminte, inainte! Alti patru baieti intra in reality show-ul Ma insoara mama!
Data: 23 Ianuarie 2018
Cove a strabatut mii de kilometri la inceputul acestui an pentru a-i cunoaste pe cei opt baieti dornici sa-si cunoasca jumatatea in emisiunea Ma insoara mama!.

Inscrisi de mamele lor si mizand pe deciziile pe care acestea le vor lua pe parcursul emisiunii, baietii sunt gata sa descopere calitatile si defectele pretendentelor lor, dar si sa le supuna la tot felul de incercari pentru a le testa sinceritatea. Pe langa Ionut German, Sorin Alb, Al-Akkad Cosmin Giulio si Ciprian Bizau, alti patru baieti vor spune in curand: Ma insoara mama!.

Citește și

Andrei Abusan (26 de ani, din Marea Britanie) s-a stabilit in Londra cu familia, este cetatean britanic, dar s-a nascut in Romania. Lucreaza ca software developer si s-a decis sa participe la emisiunea Ma insoara mama! pentru ca nu a mai avut relatii serioase pana acum. A iesit cu fete in oras, dar nu a dus pe nimeni acasa la parinti. Mama sa isi doreste sa aiba o nora in casa, sa mearga la petreceri in patru, nu in trei. 


Romulus Moldovan (47 de ani, din Constanta) lucreaza ca hairstylist, iar in timpul liber este fotograf si editeaza clipuri video. S-a inscris la emisiune pentru a-si gasi partenera perfecta, dar si pentru ca fiind artist considera ca are multe de aratat celor din jur. Mama sa isi doreste ca fiul ei sa-si intemeieze o familie, sa aiba si ea un nepot. Ea s-a implicat in toate relatiile serioase pe care baiatul ei le-a avut pana acum. 


Bobby Sarbusca (43 de ani, din Prahova) este electronist, programator IT. A imbinat pasiunea pentru electronica si robotica cu cea pentru IT si a reusit sa construiasca un robot pe care l-a numit Robby. Bobby urmareste cu interes acest gen de productii, asa ca a decis sa se inscrie la Ma insoara mama! pentru a incerca sa-si gaseasca jumatatea.


Ovidiu Manta (27 de ani, din Odobesti) este manager la firma parintilor sai si isi doreste foarte mult sa se insoare. Ovidiu are format un cerc de prieteni, asa ca nu iese des in oras si nu are foarte multe ocazii sa intalneasca pe cineva. Astfel a decis sa o lase pe mama sa sa se ocupe de acest aspect. A mai avut o relatie serioasa care a durat un an. 

Opt baieti haiosi si din medii diferite sunt gata de insuratoare in cel mai nou reality show, Ma insoara mama, acre va incepe in curand la PRO TV. 

Ma insoara mama! – La juraminte, inainte!

FULLSCREEN
La juraminte, inainte! Alti patru baieti intra in reality show-ul Ma insoara mama!
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies