La mulți ani, David Popovici! Înotătorul de 19 ani și-a mai împlinit un vis de ziua lui

La mulți ani, David Popovici! Înotătorul de 19 ani și-a mai împlinit un vis de ziua lui
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 15 Septembrie 2023
Data actualizare: 15 Septembrie 2023
David Popovici a împlinit 19 ani pe 15 septembrie și se declară satisfăcut de cadoul primit de la conaționalii lui. Înotătorul a demarat o strângere de fonduri pentru a ajuta cinci frați fără locuință.

David Popovici și-a propus să strângă 225.000 de lei până de ziua lui, 15 septembrie. Azi, sportivul este recunoscător pentru cele peste 2.200 de donații realizate de români în folosul a cinci frați care locuiesc cu mama lor, în chirie, într-un apartament din Sectorul 6 al Capitalei.

Sunt bucuros pentru sprijinul pe care l-am primit din partea oamenilor și îmi doresc să adunăm împreună banii necesari, iar mâine, de ziua mea, să le pot spune lui Andrei, Matei, Bogdan, David, Teodor: Am reușit! Vă mulțumesc tuturor!”, scria ieri, pe Facebook, David Popovici.

Bucuria lui este mai mare acum, fiindcă suma setată ca obectiv a fost depășită.

Ai reușit! Felicitări pentru inițiativa! La mulți ani!!!”; „Donat! Felicitări, David, pentru implicare! Respect!”; „Felicitări, copil educat și marinimos!” - au fost câteva dintre mesaje.

David Popovici este un fervent susținător al cauzelor sociale. Înotătorul și-a topit mai multe medalii de aur, câștigate la campionatele mondiale, pentru a dona metalul prețios în folosul copiilor bolnavi de cancer. Mai mult, el a ajutat o mamă cu trei copii, bolnavă, să aibă o viață mai bună.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!