La numai 2 luni de la balul de absolvire, tanara din imagini a decedat. Ce s-a intamplat cu rochia ei

La numai 2 luni de la balul de absolvire, tanara din imagini a decedat. Ce s-a intamplat cu rochia ei
Citeste mai mult despre: bal de absolvire, deces, rochie, tanara,
Data: 09 Mai 2016
Catherine Malatesta a fost o tanara plina de viata, optimista, o fire vesela, genul de om pe care toata lumea isi doreste sa o aiba in preajma. 

Chiar daca avea o varsta frageda, tanara a fost diagnosticata cu cancer in ultimul an de liceu, iar medicii nu au mai avut prea multe de facut. Pentru ca era o tanara pasionata de sport, in prima faza a pus durerile pe seama efortului fizic, iar daca familia si prietenii au fost pur si simplu devastati la auzirea dignosticului, Catherine a ramas cu zambetul pe buze si optimista.

La cateva zile dupa ce a fost extrenata din spital, tanara a mers la balul de absolvire si, in ciuda durerilor, aceasta s-a a fost mereu optimista si s-a distrat alaturi de colegii ei.

Dupa ce le-a marturisit tuturor ca in ziua balului de absolvire s-a simit extrem de frumoasa, tanara a fost din nou internata in spital si, din pacate, la numai doua luni a decedat.

Pentru ca prietenii si colegii ei si-au dorit sa ii pastreze vie amintirea si sa nu uite niciodata de ziua in care s-a simtit cel mai bine, ziua balului, acestia au luat o decizie care s-a viralizat cu o viteza uimitoare. Patru dintre cele mai bune prietene ale ei au decis sa poarte aceeasi rochie la balurile lor de absolvire.

"Sunt atat de fericita ca aceste fete isi doresc sa ii onoreze memoria intr-un mod atat de simplu, dar atat de puternic", a marturisit mama tinerei. 

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO