La numai 9 ani castiga 1 milion de dolari pe an. Cum arata si ce face un baietel pentru a strange suma fabuloasa

La numai 9 ani castiga 1 milion de dolari pe an. Cum arata si ce face un baietel pentru a strange suma fabuloasa
Citeste mai mult despre: la numai 9 ani, baietel, milion, suma fabuloasa,
Data publicarii: 08 Februarie 2015
Data actualizare: 08 Februarie 2015
Cele mai mari staruri de pe YouTube castiga foarte multi bani datorita numarului imens de vizualizari. Datele stranse de cei de la Social Blade a oferit un top al celor mai influenti YouTuberi in functie de banii castigati.

Datele canalelor de top acestor veritabile staruri pe YouTube arata ca acestia atrag milioane de oameni fiind naratori ai unor jocuri sau pentru deschiderea unei noi jucarii din cutie. Cati bani castiga? Sa o luam din varf.

DisneyCollectorBR, cel aflat pe primul loc conform Social Blade, se estimeaza ca ar castiga intre 1.4 milioane de dolari si 21.9 milioane de dolari in fiecare an! Acest YouTuber deschide jucarii Disney si vorbeste despre el - datorita acestui lucru el a atras al 6-lea cel mai vizionat canal de pe site. Nici macar starurile de pe YouTube ce i-au luat recent un interviu lui Barack Obama nu se pot ridica la acest nivel.

Cei de la Business Insider ii dedica un material lui EvanTubeHD, cel care are 1 milion de abonati la canalul sau si peste 1 miliard de vizualizari! Copilul de 9 ani ar incasa aproximativ 1 milion de dolari pe an deschizand jucarii!

Iata topul:

1. DisneyCollectorBR: Castiga undeva intre $1.5 milioane si $23.4 milioane anual din clipurile in care se joaca cu jucarii pentru copii.

2. PewDiePie: Castiga intre $1.2 milioane si 18.9 milioane anual din clipurile sale de comedie, majoritatea despre jocuri video.

3. LittleBabyBum: Acest grup care produce rime animate special pentru YouTube castiga intre $845,500 si $13.5 milioane anual.

4. Stampylonghead: Intre $698,100 si $11.2 million anual pentru clipurile despre "Minecraft" si alte jocuri video.

Vezi mai multe pe yoda.ro!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies