"LA PERETE" cu Andreea Esca, într-un interviu cum nu ai mai auzit-o de mult

LA PERETE  cu Andreea Esca, într-un interviu cum nu ai mai auzit-o de mult
Andreea Esca
Citeste mai mult despre: Andreea Esca, interviu, la perete,
Data: 19 Iunie 2019
Andreea Esca spune despre ea ca e dezordonată, extrem de pisăloagă, sufocantă, dar perfecționistă atunci când vine vorba de muncă, și o mamă pe care orice copil și-ar dori să o audă vorbind precum o face în interviul de mai jos. Andreea Esca așa cum nu ai mai auzit-o de mult, într-un interviul "LA PERETE", exclusiv pentru PROTVPLUS.RO.

Andreea Esca ne-a oferit cel mai sincer interviu din ultima vreme. Ne-a vorbit despre cum e ca persoană, ce anume o face fericită, cât de mult își iubește copiii și cum vorbește despre ei, cum va fi ca soacră, dar și despre pasiunile pe care le are.

"Băiatul meu este cel mai frumos băiat din lume. Și cred că o să rupă inimi, dar vreau să le zic de pe acum domnișoarelor cărora o să le rupă inima că vor trăi niște momente extraordinar de frumoase alături de el așa încât o să merite chiar și suferința de după", declară Andreea. 

Citește și Andreea Esca, despre cum și-a educat copiii să folosească tehnologia

Despre fiica sa, Alexia, Andreea spune că este foarte pasională și foarte frumoasă.

"Alexia este foarte frumoasă și ea și e foarte pasională, și mi-e puțin milă de băiatul pe care-l iubește foarte tare, dar nici nu o să găsească una așa de mișto ca ea", spune Andreea cu zâmbetul pe buze. 

"Îmi este din ce în ce mai greu să duc știri despre bătrâni și copii. Bătrânii mi se par în această țară abandonați, ceea ce mi se pare oribil"

Am vrut să vedem și care a fost știrea la care a plâns Andreea Esca în timpul jurnalului ȘtirilorPROTV, însă răspunsul o să vină de la ea, în interviul pe care vă invităm să-l urmăriți mai jos.

FULLSCREEN
Andreea Esca, într-un interviu cum nu ai mai auzit-o de mult
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies