La prima vedere par a fi barbati, insa in realitate sunt niste femei normale

La prima vedere par a fi barbati, insa in realitate sunt niste femei normale
Citeste mai mult despre: femei cu barba, barba, femei,
Data: 16 Ianuarie 2018
Parul facial este in mod normal un semn al masculinitatii si una dintre principalele "arme" ale barbatilor moderni atunci cand vine vorba de cucerit.

Exista insa si cazuri extrem de rare de femei carora le-a crescut barba. Motivul este unul medical si este provocat de sindromul ovarelor polichistice, care afecteaza intre 5% si 10% dintre tinerele femei. Aceasta afectiune are un numar de efecte secundare care includ menstruatii neregulate, cresterea in greutate, acneea sau pilozitatea excesiva pe fata si corp. 

Multe dintre femeile care se confrunta cu aceasta problema au avut au fost marginalizate sau criticate pentru felul in care arata si au incercat din rasputeri sa ascunda acest efect secundar al bolii. Epilatul nu s-a dovedit insa a fi o solutie, intrucat irita tenul, iar parul creste relativ repede la loc.

Pe internet au aparut recent marturisiri ale acestor femei, care au hotarat sa se accepte asa cum sunt si sa ignore vocile rautacioase. Una dintre ele este Harnaam Kaur, o tanara din Marea Britanie care lupta pentru drepturile femeilor din toata lumea.

 

Harnaam  a observat ca parul de pe corpul ei creste excesiv la varsta de 11 ani, iar pe parcursul anilor de scoala a fost hartuita si condamnata pentru felul in care arata.

 

"Am fost cat pe ce sa pun capat! Vocea din mintea mea imi spunea "Fa-o!", insa m-am luptat cu propriul suflet si am castigat. Mi-am dat seama ca nu era deloc o insulta sa fiu numita "Femeia cu barba". Femeile cu barba sunt curajoase, puternice, generoase sincere si sexy. De ce nu as vrea sa fiu una dintre ele?", a marturisit femeia.

In afara faptului ca barba le face sa arate precum barbatii, femeile cu barba sunt niste femei normale, care de multe ori sufera de depresie si sunt victimele hartuirii. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO