La prima vedere pare a fi un cameleon, insa adevarul este cu totul altul. Tu iti dai seama despre ce e vorba?

La prima vedere pare a fi un cameleon, insa adevarul este cu totul altul. Tu iti dai seama despre ce e vorba?
Data publicarii: 14 Aprilie 2015
Data actualizare: 14 Aprilie 2015
Acest material video a devenit viral pe internet si a strans peste 1 800 000 de afisari in mai putin o luna de la publicarea pe YouTube. Clipul a fost postat de Johannes Stotter, un artist pasionat de body painting, celebru pentru modul in care combina temele spirituale si elementele naturale.

Cel mai recent videoclip publicat de Johannes Stotter a facut senzatie pe internet datorita iluziei optice pe care o prezinta. In primele secunde ale materialului video este prezentat un camelon colorat in diferite nuante puternic. Pana aici, nimic iesit din comun, poate doar modul in care cameleonul este colorat si felul in care se misca pe ceea ce pare a fi o ramura de copac. 

Citeste si: A primit o scrisoare de la un necunoscut. Ce a gasit in interiorul plicului a facut-o sa se aseze pe podea

Daca te uiti mai atent la imaginile care se deruleaza in fata ta, este posibil sa observi ca, de fapt, cameleonul nu este real. Soparla surprinsa in imagine este intruchipata de doua femei, al caror corp este pictat cu atentie si mult talent de catre Johannes. Rezultatul se dovedeste a fi o adevarata opera de arta. 

Cameleonul nu este singurul proiect pe care Johannes Stotter l-a realizat. Artistul a publicat pe contul sau de Facebook o multime de imagini impresionante, in care sunt prezentate fie animale, fie desene corporale elaborate. 

PRO7 SHOOT! TV Documentary on "Galileo" PRO7, Fr., 22.11. 2013, 19.05h

Posted by Johannes Stötter on Thursday, November 21, 2013


Painted body at Bertraw beach, Co. Mayo, Ireland

Posted by Johannes Stötter on Wednesday, October 10, 2012VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies