La prima vedere pare ca mireasa s-a fotografiat alaturi de domnisoarele de onoare. Fotografia s-a viralizat imediat

21 Octombrie 2017, 13:19

La prima vedere pare ca mireasa s-a fotografiat alaturi de domnisoarele de onoare. Fotografia s-a viralizat imediat
Atunci cand trebuie sa participe la un eveniment elegant, multe dintre femei isi pun aceeasi intrebare: "Cu ce ma imbrac?".

Indiferent cat de multe rochii au in garderoba, doamnele au intotdeauna aceasta dilema. Eticheta trebuie respectata de fiecare data, motiv pentru care reprezentantele sexului frumos se decid foarte greu in privinta tinutei. 

Atunci cand vine vorba despre nunti, regula este simpla: nu poti purta culori deschise, care sa se apropie de nuanta rochiei de mireasa. Multe mirese se simt jignite atunci cand o invitata alege sa poarte o tinuta in nuante pastelate, apropiate de alb, roz pudrat sau crem. 

In afara de acest aspect foarte important atat pentru mireasa, cat si pentru invitate, mai exista o temere pe care toate doamnele o au atunci cand trebuie sa participe la un eveniment important. Femeile depun eforturi sustinute in cautarea unui outfit care sa nu semene sau sa fie identic cu cel purtat de o alta invitata, insa nu intotdeauna lucruri ies asa cum isi doresc. 

Conform Independent.co.uk, sase invitate la o nunta au purtat aceeasi rochie. Tinuta preferata a fost o rochie din dantela albastra, in valoare de 159 de Dolari. Din fericire, protagonistele au decis sa se amuze copios pe seama intamplarii. Desi au fost confundate cu domnisoarele de onoare, cele sase femei au reusit sa depaseasca momentul cu zambetul pe buze si chiar s-au fotografiat impreuna. 

Imaginea a fost publicata pe Facebook si s-a viralizat in timp record. 


Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO