La prima vedere pare un telefon obisnuit, dar in realitate este ceva mult mai profund. Ce se intampla cand il folosesc copiii care sufera de autism  

La prima vedere pare un telefon obisnuit, dar in realitate este ceva mult mai profund. Ce se intampla cand il folosesc copiii care sufera de autism
Citeste mai mult despre: la prima vedere, autism, ce se intampla, copii,
Data publicarii: 08 Ianuarie 2015
Data actualizare: 08 Ianuarie 2015
Chiar daca sunt o multime de glume si de rautati pe seama faptului ca telefonul mobil si copiii nu ar trebui sa se intalneasca prea mult pana la varsta la care aceste device-uri sunt absolut necesare, se pare ca lucrurile incep sa se scchimbe treptat.

Ceea ce nu vrem inca sa recunoastem este faptul ca aceste mini computere ii ajuta de fapt sa socializeze, chiar mai mult decat se intampla in cazul unui om normal, pe oamenii care au probleme de comunicare.

O companie de telefonie mobila si-a dat seama cei care sufera de autism adora sa interactioneze cu astfel de lucruri asa ca, cu ajutorul unei Universitati din Coreea de Nord, au dezvoltat o aplicatie pentru Android creata special pentru copiii care sufera de aceasta boala. Aplicatia ii invata cum sa pastreze contactul vizual pe parcursul unei conversatii si le recunoaste trasaturile fetei.

Cu ajutorul acestei aplicatii, peste 60% din copiii care sufera de autism avut parte de imbunatatiri in pastratrarea contactului vizual.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies