La ProTV, Mos Craciun exista!

La ProTV, Mos Craciun exista!
Citeste mai mult despre: Mos Craciun, Mos Craciun exista,
Data: 09 Decembrie 2013
Din 9 decembrie, ProTV va demonstra ca Mos Craciun exista! 

Pana in Ajunul Craciunului, Mos Craciun va poposi de 3 ori pe zi la ProTV, la 10.55, 14.55 si 16.55, sa deschida tolba cu daruri si in acest decembrie pentru cei care asteapta cu ochii mari si pumnii stransi cea mai iubita vizita din tot anul. Timp de doua saptamani, mosul va uita de casa lui din Laponia si se va muta in casa din Romania, la ProTV, unde se va bucura zi de zi si de vizita unor copii.  

Copiii care au fost cuminţi tot anul, dar si cei care au mai facut nazbatii din cand in cand, au marea ocazie sa primeasca de la Mos Craciun rasplata cuvenita. Ca sa nu se incurce in cadouri, Mosul vine la ProTV la brat cu Craciunita care, mai ordonata din fire, va avea grija sa dea personal cadouri fiecarui copil care va ajunge in casa lor. Cei care vor intra in paradisul jucariilor, vor da nas in nas cu Mosul bun si ii vor spune nazbatiile, dar si poeziile invatate si se vor bucura de atmosfera calda, de sarbatoare din jurul bradului stralucitor. 

Din 9 pana in 24 decembrie, Mos Craciun si Craciunita vor demonstra cu zambete, vorbe intelepte si cadouri multe ca in luna decembrie dorintele devin realitate. 

FULLSCREEN
La ProTV, Mos Craciun există!
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO