La trei luni de la decesul sotiei sale i-a pus pe copii in fata unei decizii dificile. Povestea lor a cucerit internetul

La trei luni de la decesul sotiei sale i-a pus pe copii in fata unei decizii dificile. Povestea lor a cucerit internetul
Citeste mai mult despre: deces, internet, poveste, sotie,
Data: 15 Decembrie 2015
Aaron Easton este un barbat care s-a confruntat de curand cu o tragedie ce a lasat urme adanci in sufletul sau si al familiei sale. 

In urma cu trei luni, sotia sa a decedat barbatul inca se lupta cu pierderea ei, dar cand a vazut pe o retea de socializare povestea unei familii greu incercate de viata, si-a dat seama ca trebuie sa ii ajute. Jessica si Timothy Conn impreuna cu fiicele lor sunt oameni ai strazii. Locuiau intr-o masina, iar automobilul era si singura cale prin care copii puteau ajunge la scoala. 

Lucrurile s-au inrautatit in momentul in care masina s-a stricat, iar fetele erau nevoite sa parcurga peste trei kilometri in fiecare zi. Chiar daca un om le-a propus sa le vanda masina lui la un pret foarte mic, Jessica si sotul ei tot nu si-au permis aceasta masina, iar aceasta este momentul in care Aaron a intervenit. 

Decizia barbatului care si-a pierdut sotia in urma cu doar trei luni a fost una simpla: nu le va cumpara cadouri de Craciun copiilor sai, dar ii va ajuta pe cei din familia Conn sa isi cumpere o masina. 

Aaron este de meserie politist si se afla mereu in slujba oamenilor, dar pe de alta parte respecta foarte mult familia. Acesta este motivul pentru care a decis sa ajute aceasta familie.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO