La TV nu le vezi niciodata atat de sexy. Veveritele de la RedBlonde au lansat un videoclip incendiar - "Hai, relaxeaza-te". Da-i si tu PLAY

La TV nu le vezi niciodata atat de sexy. Veveritele de la RedBlonde au lansat un videoclip incendiar - Hai, relaxeaza-te . Da-i si tu PLAY
Citeste mai mult despre: RedBlonde, La Maruta, veverite,
Data publicarii: 04 Octombrie 2013
Data actualizare: 24 Iulie 2014
Dupa succesul pe care l-au avut cu piesa "BLL", veveritele de la RedBLonde au lansat astazi clipul melodiei "Hai, relaxeaza-te!", regizat de Anthony Icuagu.

Piesa are un mesaj optimist, un sound dinamic, care li se potriveste de minune celor doua fete pline de viata. Videoclipul a fost filmat in Buftea, iar clipul surprinde din nou cele doua personalitati foarte diferite ale "veveritelor": pe de-o parte exuberanta si cheful de viata al Alinei, pe de cealalta senzualitatea si nonconformismul Madalinei.

 

Alina Chinie si Madalina Petre au avut parte de sustinerea mai multor vedete in lansarea noului clip. Intr-un teaser, cele doua fete au fost sprijinite de Andreea Marin, Nicole Cherry, Nico sau Rona Hartner, alaturi de care au fredonat refrenul de un optimism molipsitor: "Hai, relaxeaza-te!".
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies