Lady Gaga, așa cum nu ați mai văzut-o niciodată: a livrat pizza și cafea

Lady Gaga, așa cum nu ați mai văzut-o niciodată: a livrat pizza și cafea
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 15 Noiembrie 2018
Data actualizare: 15 Noiembrie 2018
Lady Gaga surprinde audiența și când nu urcă pe scenă. Săptămâna aceasta a livrat pizza și cafea și a mai câștigat simpatia câtorva sute de mii de oameni.

Protagonista filmului A Star is Born regizat de Bradley Cooper a crescut și mai mult în ochii americanilor după un gest ieșit din comun pe care l-a făcut la începutul acestei săptămâni. După ce a scăpat ca prin minune de furia incendiilor de pădure din California, Lady Gaga a văzut cu ochii ei dezastrul provocat în Malibu de furia flăcărilor scăpate de sub control. Artista a decis să se implice direct în sprijinirea oamenilor care au avut de suferit de pe urma incendiilor devastatoare.

Lady Gaga s-a alăturat demersului Crucii Roșii și a cerut americanilor să doneze câte zece dolari pentru familiile care și-au pierdut casele în incendiile din California. Artista a vizitat mai multe adăposturi temporare unde au fost cazați sinistrații și le-a adus acestora pizza, cafea și bonuri de cumpărături.  

Oamenii au apreciat gestul ei, iar voluntarii care lucrează la adăposturile deschise în tot statul California s-au înghesuit să se fotografieze alături de solistă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A young Lady stopped by the Palisades shelter to cheer up the residents as took a pic. So much fun! #LadyGaGa

A post shared by Mack Dugger (@iamduggernaught) on


Citește și: Fotografia șocantă pe care soțul lui Pink a postat-o în timpul incendiilor de pădure din California


Lady Gaga se numără printre starurile care au fost evacuate de pompieri din zonele de reședință din cauza incendiile devastatoare care au afectat peste 6 milioane de kilometri pătrați de zone împădurite. Din fericire, casa ei este încă în picioare, însă nu la fel de norocoși au fost Miley Cyrus și Liam Hemsworth, din a căror reședință nu a mai rămas decât un singur lucru în picioare. În replică, cei doi au donat 500.000 de dolari și au fondat imediat o organizație umanitară, care are menirea de a-i ajuta pe cei care au rămas fără locuințe.

La fel de ghinionist a fost și Gerard Butler, care a postat pe rețelele sociale imagini cutremurătoare cu locuința sa făcută scrum.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies