Lady Gaga, de nerecunoscut în fotografiile din școala generală. Imaginile, virale pe Twitter

Lady Gaga, de nerecunoscut în fotografiile din școala generală. Imaginile, virale pe Twitter
Autor: Redactia
Data publicarii: 04 Februarie 2019
Data actualizare: 04 Februarie 2019
Numele ei e, din nou, în atenția tuturor, odată cu nominalizările primite pentru rolul pe care îl face în pelicula regizată de Bradley Cooper, „A star is born”. 

Un utilizator de Twitter a găsit câteva fotografii din școala generală cu Lady Gaga și setul foto a devenit, în scurt timp, share-uit de zeci de mii de ori atât pe Twitter, cât și pe Instagram și Facebook. 

Fotografiile sunt făcute în jurul anului 1999 și o înfățișează pe Stefani Joanne Angelina Germanotta pe când doar visa la o carieră în industria muzicală. 

Gaga se află în atenția publicului în ultima vreme și datorită rolului pe care îl face în pelicula „A star is born”, regizată de Bradley Cooper.

Remake-ul a avut premiera în cinematografe în 5 octombrie, iar Gaga e de nerecunoscut.

Filmul reprezintă debutul regizorul al lui Cooper, iar fragmente din acestă peliculă au fost turnate chiar în timpul concertului pe care Gaga l-a susținut la Coachella, în 2017.

Inițial Bradley Cooper i-a oferit rolul lui Beyonce, însă ea a declinat oferta. 

Filmul original a apărut în 1937 și spune povestea unei artiste care se află în plină ascensiune și se căsătorește cu un bărbat a cărui carieră e în declin. De-a lungul timpului, actițe celebre – precum Judy Garland sau Barbra Streisand – au interpretat rolulurile principale din remake-urile apărute în 1954 și 1976.

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies