Lady Gaga, gest de milioane în memoria victimelor atentatului din Texas. A făcut o donație impresionantă

Lady Gaga, gest de milioane în memoria victimelor atentatului din Texas. A făcut o donație impresionantă
Citeste mai mult despre: Lady Gaga, crime, Texas,
Autor: Redactia
Data publicarii: 14 August 2019
Data actualizare: 14 August 2019
În orașul El Paso, din regiunea Texas, a fost provocat un masacru în toată regula într-un centru comercial 20 de oameni fiind omorâți și alți 26 fiind duși de urgență la spital. 

Crimele provocate de un tânăr de 21 ani au devenit cunoscute în întreaga lume, iar mai multe vedete au reacționat la acest eveniment tragic. O vedetă care a tras un semnal de alarmă pentru toată lumea a fost cântăreața și actrița Lady Gaga care a postat un mesaj care promovează unitatea și dragostea.

Potrivit CNN, Lady Gaga a anunțat că va finanța mai multe proiecte de cooperare și interacțiune în mai multe școli din regiunea Texas. Se vehiculează că vor fi 14 proiecte în orașul Dayton, 23 în Gilory și 125 în El Paso. "Sălile de clasă vor beneficia de proiecte care să-i motiveze pe elevi să lucreze împreună ajutându-i să se realizeze în cariera profesională."

Mai mult, artista a continuat să-i încurajeze pe oamenii care au suferit în urma tragediei din El Paso și a transmis un mesaj puternic în întreaga lume. 

"Nu pot întoarce spatele la ce s-a întâmplat. Nu ne putem abate de la noi înșine și de la cei dragi. Avem nevoie unul de celălalt. Nu te abate". a spus Lady Gaga.

Regiunea Texas (SUA) se află la granița cu Mexicul, în această zonă îmtâmplându-se frecvent foarte multe atentate. Acest atac este cel de-al 250-lea de la începutul anului până acum. 

FOTO Getty Images

Vezi și Scarlett Johansson clarifică remarcile sale asupra persoanelor transexuale
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies