Lady Gaga vrea costumul lui Miss Venezuela!

Lady Gaga vrea costumul lui Miss Venezuela!
Data publicarii: 23 August 2010
Data actualizare: 23 August 2010
Extravaganta cantareata Lady Gaga a pus ochi pe costumul in care a aparut Marelisa Gibson, Miss Venezuela, la proba de costume nationale de la concursul Miss Universe 2010, ale carui finaliste au fost anuntate astazi la Mandalay Bay Resort and Casino din Las Vegas.

Costumul avangardist purtat de frumoasa venezuelana Marelisa Gibson la concursul international de frumusete de la Las Vegas i-a picat cu tronc cantaretei Lady Gaga, care este dispusa sa dea orice pret ca sa si-l cumpere.

Salopeta futurista, mulata pe corp, acoperita cu 3000 de triunghiuri din argint si 9000 de cristale Swarovski a fost realizata fix pe dimensiunile frumoasei Marelisa. Osmel Sousa, organizatorul concursului Miss Venezuela, un fel de guru al frumusetilor din tara lui, este convins ca Lady Gaga nu ar incapea in costumul reprezentantei Venezuelei la Miss Universe 2010.

Lady Gaga, insa, nu renunta in fata acestui argument si vrea sa probeze salopeta care i-a adus Marelisei titlul de “regina galactica”. Costumul, creat de Ivan Dumont si Hugo Espina,  designeri venezuelani, a fost denumit de acestia “alma solar”.

 
alte stiri...
ȘTIRI SIMILARE
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies