Lara Flynn Boyle, victima operatiilor estetice. Cum arata actrita la 22 de ani de la celebrul rol din "Twin Peaks"

Lara Flynn Boyle, victima operatiilor estetice. Cum arata actrita la 22 de ani de la celebrul rol din  Twin Peaks
Citeste mai mult despre: Lara Flynn Boyle, Twin Peaks,
Data: 30 Iulie 2013
Actrita americana Lara Flynn Boyle, cunoscuta publicului gratie rolului jucat in celebrul serial Twin Peaks, a devenit la 43 de ani una dintre victimele operatiilor estetice in exces.

Desemnata una dintre cele mai frumoase actrite din anii '90, cand si-a castigat celebritatea cu rolul Donnei Hayward din Twin Peaks, actrita americana este acum de nerecunoscut, scrie Daily Mail.

Lara Flynn Boyle, care a avut in 1999 o relatie cu actorul Jack Nicholson, a fost surprinsa la cumparaturi, duminica, in Westwood, California.


 

Fata actritei este foarte umflata, cel mai probabil din cauza operatiilor estetice suferite, la fel si buzele, din cauza injectiilor cu botox in exces.


Foto: HEPTA

Intr-un interviu acordat in 2002, cand avea 32 de ani, Lara Flynn Boyle recunoaste ca ii este frica de batranete, dar spune ca nu este adepta masurilor drastice in privinta aspectului fizic. "Stiu ca timpul nu ma avantajeaza. Sunt foarte putine roluri pentru femeile mai in varsta. Ca sa spun sincer, nu sunt deloc nerabdatoare sa imbatranesc. Cred ca acum arat foarte bine", a marturisit actrita.

Pe langa rolul din Twin Peaks, actrita s-a remarcat in numeroase alte productii cinematografice sau de televiziune: Poltergeist III  (1998),  Wayne's World (1992), Threesome (1994),  Happiness (1998),  Ally McBeal (1998-2002),  Men in Black II (2002),  The Practice (1997-2003),  Huff (2004-2005),  Life Is Hot in Cracktown (2009).

MEDIAFAX

FULLSCREEN
Lara Flynn Boyle, victima operatiilor estetice: Cum arata actrita la 22 de ani de la celebrul rol din Twin Peaks
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO