Larisa Iordache are coronavirus. Gimnasta a fost testată pozitiv înainte de un concurs

Larisa Iordache are coronavirus. Gimnasta a fost testată pozitiv înainte de un concurs
Citeste mai mult despre: Larisa Iordache, coronavirus, COVID-19,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 29 Octombrie 2020
Data actualizare: 29 Octombrie 2020
La doar câteva zile după ce a anunțat că va reveni în competiții, Larisa Iordache este nevoită să renunțe la antrenamente. Gimnasta a fost testată pozitiv cu coronavirus și a făcut anunțul pe Facebook.

Larisa Iordache (24 de ani) a scris pe contul de socializare că s-a infectat cu Covid-19 chiar înaintea de un concurs desfășurat la Izvorani. Sportiva nu are, din fericire, simptome și se află în izolare, acasă, cu tratament prescris de medic.

“Gimnastica m-a învățat să fiu o persoană... pozitivă! Așteptam un test pozitiv la verificarea de la Izvorani unde trebuia să concurez pentru prima dată după 3 ani! Pregătită, cu ambiție și multă determinare alături de antrenorii mei. Eram gata să mă ridic, să lupt pentru visul meu! Așa voi face și acum... după un test pozitiv la COVID -19. 

M-am izolat acasă pentru două săptămâni, pentru a ramâne sănătoasă și pentru a reveni în parametrii normali, pentru a-mi putea relua pregătirea liniștită. Mă simt bine, am o stare generală fără simptome grave, simt doar o mică răceală pe care o voi trata așa cum mi-a recomandat medicul. 

Îmi pare foarte rău pentru aceasta veste... ajunsesem în formă, gata de a arata tot ce am muncit în aceste ultime luni.  Viaa mi-e un pic dată peste cap. Dar o gimnastă știe cum să se dea peste cap și să aterizeze în picioare, nu?! O să am grijă de sănătatea mea, îmi doresc liniște ! Ceea ce vă doresc tuturor!

PS... Sper să ne vedem la Nationale!”, a scris sportiva pe pagina de Facebook. 
 

Gimnastica m-a învățat să fiu o persoană... pozitivă ????! Așteptam un test pozitiv la verificarea de la Izvorani unde...

Publicată de Larisa Iordache pe Miercuri, 28 octombrie 2020


O accidentare a ținut-o trei ani departe de competiții

Larisa Iordache este medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană. Ea îşi anunţase revenirea după o pauză de trei ani, survenită în urma unei rupture de tendon ahilian stâng. Accidentarea a avut loc la Campionatele Mondiale de Gimnastică din 2017, de la Montreal.

Fotografii: Getty Images/ Facebook

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Mark Stam: „Așa se fac milioanele în industria muzicală!”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!