Larisa Iordache are coronavirus. Gimnasta a fost testată pozitiv înainte de un concurs

Larisa Iordache are coronavirus. Gimnasta a fost testată pozitiv înainte de un concurs
Citeste mai mult despre: Larisa Iordache, coronavirus, COVID-19,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 29 Octombrie 2020
Data actualizare: 29 Octombrie 2020
La doar câteva zile după ce a anunțat că va reveni în competiții, Larisa Iordache este nevoită să renunțe la antrenamente. Gimnasta a fost testată pozitiv cu coronavirus și a făcut anunțul pe Facebook.

Larisa Iordache (24 de ani) a scris pe contul de socializare că s-a infectat cu Covid-19 chiar înaintea de un concurs desfășurat la Izvorani. Sportiva nu are, din fericire, simptome și se află în izolare, acasă, cu tratament prescris de medic.

“Gimnastica m-a învățat să fiu o persoană... pozitivă! Așteptam un test pozitiv la verificarea de la Izvorani unde trebuia să concurez pentru prima dată după 3 ani! Pregătită, cu ambiție și multă determinare alături de antrenorii mei. Eram gata să mă ridic, să lupt pentru visul meu! Așa voi face și acum... după un test pozitiv la COVID -19. 

M-am izolat acasă pentru două săptămâni, pentru a ramâne sănătoasă și pentru a reveni în parametrii normali, pentru a-mi putea relua pregătirea liniștită. Mă simt bine, am o stare generală fără simptome grave, simt doar o mică răceală pe care o voi trata așa cum mi-a recomandat medicul. 

Îmi pare foarte rău pentru aceasta veste... ajunsesem în formă, gata de a arata tot ce am muncit în aceste ultime luni.  Viaa mi-e un pic dată peste cap. Dar o gimnastă știe cum să se dea peste cap și să aterizeze în picioare, nu?! O să am grijă de sănătatea mea, îmi doresc liniște ! Ceea ce vă doresc tuturor!

PS... Sper să ne vedem la Nationale!”, a scris sportiva pe pagina de Facebook. 
 

Gimnastica m-a învățat să fiu o persoană... pozitivă ????! Așteptam un test pozitiv la verificarea de la Izvorani unde...

Publicată de Larisa Iordache pe Miercuri, 28 octombrie 2020


O accidentare a ținut-o trei ani departe de competiții

Larisa Iordache este medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană. Ea îşi anunţase revenirea după o pauză de trei ani, survenită în urma unei rupture de tendon ahilian stâng. Accidentarea a avut loc la Campionatele Mondiale de Gimnastică din 2017, de la Montreal.

Fotografii: Getty Images/ Facebook

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Mark Stam: „Așa se fac milioanele în industria muzicală!”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies