Larry Flynt, fondatorul revistei Hustler, a murit la 78 de ani. Cauza morții, dezvăluită

Larry Flynt, fondatorul revistei Hustler, a murit la 78 de ani. Cauza morții, dezvăluită
Larry Flynt și soția lui, Elizabeth. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 11 Februarie 2021
Data actualizare: 11 Februarie 2021
Controversatul Larry Flynt, creatorul revistei pentru adulți „Hustler”, a murit miercuri dimineață, în Los Angeles. Anunțul a fost făcut de apropiații săi.

Larry Flynt s-a stins din viață la 78 de ani după ce inima sa a cedat, au anunțat surse din cadrul familiei citate de TMZ. Moartea lui Flynt a fost confirmată de fratele său, Jimmy, care a dezvăluit că vestea vine după un lung șir de necazuri cu care s-a confruntat familia în ultimul an.

A fost un an cumplit pentru toată lumea și este unul dintre acele lucruri dezastruoase care s-au adunat în acest an oribil – unul după altul”, a spus acesta pentru revista People.

Conform reprezentantului legal al fostului mogul media, Larry Flynt a murit la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles. Lângă el au fost soția, Elizabeth, și fiica lor, Theresa.

Larry Flynt, o viață controversată

Larry Flynt a fost vreme de aproape 5 decenii unul dintre cei mai influenți oameni din industria entertainmentului pentru adulți. În 1974 a fondat revista Hustler, care a devenit rapid una dintre cele mai controversate publicații. 

Până în august 1975, revista a ajuns la vânzări de un milion de exemplare pe lună, lucru care l-a ajutat să-și achite toate taxele restante din anii anteriori.

Hustler a deranjat încă de la început, din cauza excesului de sexualitate pe care îl promova. A fost prima revistă care și-a permis să publice fotografii de paparazzi cu Prima Doamnă a SUA Jacqueline Kennedy făcând plajă nud, dar și prima revistă care a publicat poze cu femei de culoare.

Din acest motiv, în 1978, Larry Flynt a fost victima unei tentative de asasinat, care l-a lăsat paralizat, de la talie în jos, pentru tot restul vieții.

Ce avere a lăsat în urmă Larry Flynt

În momentul morții sale, Larry Flynt avea o avere estimată la 500 de milioane de dolari. Banii și proprietățile sale vor face obiectul unei dezbateri succesorale aprinse, fiindcă mogulul are mai mulți moștenitori.

Larry Flynt a fost căsătorit de 5 ori și are 5 copii, patru fiice și un fiu. Actuala sa soție, Elizabeth Flynt (Berrios) i-a fost alături din 1998 până în ziua morții sale.

Milionarul și-a respins fiicea cea mare, Tonya Flynt-Vega, după ce aceasta a devenit activistă anti-pornografie și critic declarat al revistei Hustler. Ea a și publicat o carte (Hustled), în care a scris că tatăl ei a abuzat-o sexual în copilărie. Larry Flynt a negat acuzațiile.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Tsuki & Zasami au fost ca la ei acasă în Rogue Company - Facem Level (Gen Session) – episodul 17

FULLSCREEN
Larry Flynt, fondatorul revistei Hustler, a murit la 78 de ani. Cauza morții, dezvăluită
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies