Larry, motanul guvernului Marii Britanii, a provocat un incident diplomatic. Ce i-a făcut lui Trump

Larry, motanul guvernului Marii Britanii, a provocat un incident diplomatic. Ce i-a făcut lui Trump
Citeste mai mult despre: Motanul Larry, Donald Trump,
Data publicarii: 05 Iunie 2019
Data actualizare: 05 Iunie 2019
Recent, motanul de pe Downing Street nr 10 a provocat un incident diplomatic încercând să intre în limuzina blindată a lui Donald Trump, care s-a aflat într-o vizită de trei zile în Marea Britanie. 

Momentul a fost consemnat de mai mult reporteri care se aflau în Downing Street, acolo unde Donald Trump avea o întâlnire cu premierul Marii Britanii, Theresa May.

Citește și:  Ce dotări are ”Bestia”, limuzina de 1,2 milioane de lire sterline a lui Donald Trump

Un reporter de la Sky News a declarat în direct: ”Tocmai am observat, alături de câțiva fotografi, că motanul Larry încearcă să urce în ”Bestie” (n.r limuzina blindată pe care Donald Trump a adus-o cu el de peste Ocean). Asta nu se poate sfârși bine.

În acest moment, pisica se adăpostește de ploaie chiar sub Bestie. Acesta este un vehicul blindat din toate părțile”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larry The Cat (@number10cat) on

Motanul, cunoscută și drept Vânătorul de șoareci oficial de la Numărul 10, are 12 ani și este cunoscut foarte bine în zona Westminster. 

Corespondentul NBC Bill Neely a observat și el: ”Problemă imensă de securitate. Larry, motanul de pe Downing Street, s-a adăpostit sub limuzina lui Donald Trump și refuză să se miște”. 

Larry a ajuns pe Downing Street nr 10 pe vremea cabinetului David Cameron și a continuat să servească și sub Theresa May. 

Cel mai recent moment al său de celebritate a fost atunci când Theresa May și-a anunțat demisia. Imaginile filmate l-au arătat pe Larry refuzând să intre în clădire înainte de discursul premierului, un oficial de pe Downing Street fiind nevoit să-l ia în brațe. 

Larry, care este cunoscut drept Vânătorul de șoareci oficial al guvernului, a fost implicat, în ultimii ani, în câteva confruntări violente cu Palmerston, pisica Ministerului de Externe. 

Foto: Getty

Vezi și: În viteză cu Tico conduși de Andrei Aradits:"Tico se măsoară în capre putere"

FULLSCREEN
Larry, motanul guvernului Marii Britanii, a provocat un incident diplomatic. Ce i-a făcut lui Trump
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies