• PRO TV
  • ”Las Fierbinți”, desemnat cel mai bun serial românesc în 2018

”Las Fierbinți”, desemnat cel mai bun serial românesc în 2018

”Las Fierbinți”, desemnat cel mai bun serial românesc în 2018

Serialul PRO TV ”Las Fierbinți” a fost votat, și anul acesta, ”cel mai bun serial românesc”.

Pe 20 noiembrie, a avut loc gala Premiilor TV Mania, în cadrul căreia au fost anunțați câștigătorii din acest an, pe baza voturilor cititorilor. Evenimentul a fost prezentat de actorul Marius Florea Vizante.

Pe protvplus.ro, găsiți cele mai bune momente, dar și episoadele integrale din cel mai bun serial românesc, ”Las Fierbinți”. 

În cadrul galei, producția ”Las Fierbinți”, de la PRO TV, a fost aleasă, pentru al treilea an la rând, cel mai bun serial românesc.

Cu un scenariu semnat de Mimi Brănescu și regizat de Dragoș Buliga, serialul ”Las Fierbinți” a debutat în februarie 2012, avându-i în distribuție pe Gheorghe Ifrim, Costi Diţă, Mihai Bobonete, Mihai Rait Dragomir, Leonid Doni, Anca Dumitra, Radu Gabriel, Mihai Mărgineanu, Adrian Văncică și mulți alții. 

Printre actorii celebri care au evoluat în cel mai popular serial românesc se numără Maia Morgenstern, Răzvan Vasilescu, Valentin Uritescu sau Horațiu Mălăele.

Ajuns la cel de-al 14-lea sezon, Las Fierbinți este cel mai urmărit serial din România și își adjudecă slotul de difuzare de fiecare dată. Sezonul 13 a fost lider de audiență, înregistrând 11.2 puncte de rating și 31.7% share la nivelul publicului comercial format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban. La nivel național, peste 2 milioane de români au urmărit aventurile fierbințenilor din sezonul trecut.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni