LAS FIERBINTI. Cel mai bun debut al unui serial romanesc din ultimii 10 ...">

LAS FIERBINTI. Cel mai bun debut al unui serial romanesc din ultimii 10 ani. Episodul pilot este EXCLUSIV pe Voyo.ro

LAS FIERBINTI. Cel mai bun debut al unui serial romanesc din ultimii 10 ani. Episodul pilot este EXCLUSIV pe Voyo.ro
Citeste mai mult despre: Las Fierbinti, debut,
Data: 02 Martie 2012
O tara intreaga a asteptat cu sufletul la gura episodul pilot al serialului de comedie “Las Fierbinti”, care a inceput joi seara de la ora 20.30, acesta fiind cel mai bun debut al unui serial romanesc din ultimii 10 ani, la nivel de rating, pe publicul tinta al Pro Tv.

Cu un umor aparte, cu replici care au toate sansele sa devina bancuri, cu personaje colorate si o coloana sonora inedita semnata de Mihai Margineanu, episodul pilot al serialului “Las Fierbinti” a fost lider absolut de audienta pe toate categoriile de public, astfel ca in minutul de aur 21.09 aproape 3 milioane de telespectatori la nivelul tarii i-au urmarit pe Giani, Bobita, Vasile, Mitica si Dorel. Pe publicul comercial, in minutul de maxima audienta (21.13), Pro Tv a inregistrat un varf de 14,5 puncte de rating si 32 % cota de piata, de cinci ori mai mult decat Antena 1 (2,8 puncte de rating si 6,3 % cota de piata).

Afla mai multe detalii despre serial pe site-ul Las Fierbinti!

Mai mult decat atat, intra si pe Facebook/LasFierbinti! 

Episodul pilot “Las Fierbinti” a fost lider absolut de audienta pe 1 martie si nu a avut rival in intreg intervalul de difuzare (20.25-21.54). Astfel, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani Pro Tv s-a clasat pe primul loc cu o audienta medie de 11,6 puncte de rating si 25,4 % cota de piata, mai mult decat dublu fata de Antena 1 care s-a clasat a doua cu numai 5,1 puncte de rating si 11,2 procente din cota de piata. Raportul se pastreaza si pe publicul din mediul urban, cu Pro Tv in pozitia fruntasa cu o audienta medie de 10,1 puncte de rating si 19,5 % cota de piata, fata de Antena 1 care obtinea doar 5,1 puncte de rating si 9,8 % cota de piata. Si la nivelul intregii populatii a tarii “Las Fierbinti” a spulberat concurenta, Pro Tv obtinand o audienta medie de 12,1 puncte de rating si 22,3 procente din cota de piata, pe cand Antena 1 obtinea doar 5,2 puncte de rating si 9,6 % cota de piata.

Episodul pilot al serialului ”Las Fierbinti” i-a gasit pe Giani (Costi Dita), Vasile (Gheorghe Ifrim), Mitica (Radu Gabriel) si Bobita (Mihai Bobonete) in pline pregatiri pentru alegeri. Viceprimarul Vasile vrea sa ii ia locul actualului primar, Mitica, si incearca, prin tot felul de tertipuri, sa-l determine pe acesta sa renunte la scaunul de primar inainte de alegeri. Pentru ca nu reuseste, se hotaraste sa candideze el insusi pentru postul de primar si sa fraudeze alegerile, cu ajutorul lui Bobita, al lui Giani si al lui Dorel (Mihai Rait Dragomir).

In localitate apare si noul sef de post, Robi (Leonid Doni), care se indragosteste de fiica lui Mitica, Gianina (Anca Dumitra). In final, Mitica, Vasile, Bobita si Giani constata ca pe langa localitate se construieste autostrada, pentru ca Mitica a semnat acordul care permite ca o parte din autostrada sa treaca chiar prin localitatea Fierbinti

Primul episod ”Las Fierbinti” va fi difuzat la Pro Tv joi, 8 martie, de la 20.30. Pana atunci,  vezi episodul pilot din LAS FIERBINTI exclusiv pe voyo.ro!  
 

FULLSCREEN
“Las Fierbinti” – cel mai bun debut al unui serial romanesc din ultimii 10 ani
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO