Romanii si-au petrecut seara de joi la ProTV. "Las Fierbinti" si "O saptamana nebuna" au condus audientele

Romanii si-au petrecut seara de joi la ProTV.  Las Fierbinti  si  O saptamana nebuna  au condus audientele
Data: 14 Martie 2014
Telespectatorii ProTV s-au adunat ieri seara in Las Fierbinti, iar ProTV a fost lider incontestabil de audienta pe toate segmentele de public.

Astfel, in intervalul orar 20:30 – 21:29, atunci cand a fost difuzat un nou episod al serialului, ProTV a inregistrat, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani o medie de 12,9 puncte de rating si 27,6% cota de piata. Antena 1, clasata pe locul al II-lea, a avut 7,2 puncte de rating si 15,3 procente din cota de piata, iar Kanal D, care s-a clasat abia pe locul al III-lea, a avut 6,2 puncte de rating si 13,3% cota de piata.

ProTV a detinut suprematia atat pe publicul din mediul urban, cat si la nivelul intregii populatii a Romaniei, unde a condus cu o medie de 9,8 puncte de rating si 17.1% cota de piata si respectiv 11,4 puncte de rating si 19.3% cota de piata. 

Din Las Fierbinti, distractia s-a mutat in O saptamana nebuna. Cel mai nou serial de comedie de la ProTV a condus detasat in topul audientelor, iar in intervalul orar 21:29 – 22.29 a obtinut, pe publicul comercial, 10,7 puncte de rating si 22,9% cota de piata. 

FULLSCREEN
Telespectatorii si-au petrecut seara de joi la ProTV. Las Fierbinti si O saptamana nebuna au fost lideri de audienta
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO