Laura Bretan, show in Romania. Unde si cand va canta castigatoarea Romanii au talent

Laura Bretan, show in Romania. Unde si cand va canta castigatoarea Romanii au talent
Data publicarii: 17 Iulie 2017
Data actualizare: 17 Iulie 2017
2 Vibes Symphony este un proiect nou, avandu-i membri pe Ciprian Rogojan, fondator al formatiei SISTEM, si Alexandru Anastasiu, castigator al marelui premiu Yamaha la vibrafon.

Alaturi de cei 2, conceptul 2 Vibes Symphony include un cor cu orchestra si o voce feminina. "Ne propunem sa aducem pe scena muzica de film imbinata cu un show vizual si unul de percutie, toate puse in practica cu ajutorul instrumentelor melodice: vibrafon si marimbafon. Vom reinterpreta teme celebre ale unor trupe consacrate precum: Metallica, Safri Duo, Nirvana, dar si teme din folclorul autentic," au spus cei de la 2 Vibes Symphony.

Un concept format din 15 muzicieni, povestea acestui spectacol va fi proiectata în timpul concertului pe un panou led de 6/4m. Totodata, concertul va fi filmat cu 4 camere si disponibil online pe www.enjoytv.ro.

Alaturi de ei, pe scena Hard Rock Cafe, se va afla castigatoarea sezonului sase Romanii au talent, Laura Bretan, faimoasa tanara cu voce de opera. “Sunt bucuroasa ca sunt din nou in Romania si nerabdatoare sa fiu miercuri seara pe scena Hard Rock Cafe impreuna cu Cici si Alex (2Vibes Symphony),” a spus Laura.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies