Laura Bretan, vizita fulger in Romania: „Am vazut pentru prima data Brasovul”

Laura Bretan, vizita fulger in Romania: Am vazut pentru prima data Brasovul
Data publicarii: 24 Mai 2018
Data actualizare: 24 Mai 2018
La cei 16 ani ai sai, Laura Bretan isi plimba vocea pe tot mapamondul. Castigatoarea de la Romanii au talent, sezonul 6, a petrecut cateva zile in tara impreuna cu mama ei. A concertat la Ateneul Roman si a vizitat pentru prima data in viata ei Brasovul.

Soprana cu voce de aur de la Romanii au talent se afla in Romania pentru cateva zile, impreuna cu mama ei. Laura Bretan a venit sa cante la Ateneul Roman din Bucuresti, dar a avut timp sa viziteze Bistrita si Brasovul, pentru prima data in viata ei. In scurta lor vizita in Romania, Laura si Rahela Bretan au gasit putin timp pentru a transmite cateva ganduri pentru cititorii protv.ro.

„Intoarcerea in România este o mare bucurie pentru noi, ca întotdeauna. Pentru prima oara Laura a vizitat Bistrita și Brasovul. Sunt niste orase nemaipomenite. Luni a cantat la Ateneu, apoi la Bistrita, iar vineri ne vom indrepta spre Alicante, in Spania, pentru a primi un premiu si pentru un mic concert”, ne-a spus Rahela Bretan.


FOTO: In concert la Ateneul Roman

Pentru prima data in Romania din ianuarie 2018, Laura Bretan a vizitat Biserica Neagra din Brasov, a descoperit orasul vechi si s-a plimbat prin padure.

Cele doua au marturisit ca Romanii au talent le-a oferit ocazia de a vizita multe locuri frumoase. „Laura are bucuria de a fi invitata la foarte multe evenimente și sa vizitam multe locuri frumoase, pe care niciodată nu ne-am gandit ca vom avea sansa de a le vedea”, a mai spus mama Laurei. 

Laura a cantat la Ateneu impreuna cu un cor format din 230 de persoane, in cadrul evenimentului Shema, Israel, organizat de Forumul Civic Crestin. Tanara soprana a împlinit 16 ani pe 8 aprilie si si-a serbat ziua de nastere in Statele Unite, unde traieste impreuna cu mama si tatal ei. Laura mai are doi frati mai mici, Estera si Petru.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies