Laura Cosoi, 20 de ani de prietenie cu Stephan Pelger. Vedetele care l-au cunoscut, în stare de șoc

Laura Cosoi, 20 de ani de prietenie cu Stephan Pelger. Vedetele care l-au cunoscut, în stare de șoc
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 09 Iunie 2023
Data actualizare: 09 Iunie 2023
Vestea că Stephan Pelger și-a luat viața le-a șocat pe vedetele din România, care îl apreciau pe designer și purtau adesea creațiile lui. Laura Cosoi, care îi era prietenă de aproape 20 de ani, a făcut o postare în memoria acestuia, care i-a emoționat pe fani: “Te iubesc dincolo de viața asta”, a scris Laura. Însă nu este singura vedetă care suferă în urma dispariției lui Pelger. Ileana Badiu, Adina Buzatu, Dasa Săvuică și Andreea Raicu sunt și ele în stare de șoc. Toate au colaborat cu Pelger și i-au fost apropiate.

 “Aproape 20 de ani de prietenie, cu povești, dans, râsete, emoții, îmbrățișări, lacrimi, întâlniri, nopți nedormite, momente de neuitat, ore la telefon, clipe pe care le prețuiesc și vor rămâne mereu în inima mea! Te iubesc @stephanpelger dincolo de viața asta. Și îți mulțumesc”, a scris Laura Cosoi.


Andreea Raicu este și ea afectată profund de vestea că Stephan Pelger nu mai este printre noi. “Încă mi-e greu să cred…Un suflet bun, un spirit atât de viu și creativ, dar foarte măcinat pe interior… Drum lin @stephanpelger spre un loc în care sper să îți găsești liniștea. Voi păstra în suflet toate amintirile, momentele atât de frumoase petrecute împreună… și voi purta cu drag mereu creațiile pe care mi le-ai făcut de-a lungul anilor”, a scris Andreea Raicu.


Adina Buzatu era foarte apropiată de Pelger și și-a exprimat durerea pe rețelele de socializare.

“Prin telefon s-a întâmplat să aflu că azi, prietenul meu Stephan Pelgar și-a oprit cursul zilelor. Delicatul, zâmbitorul, iubitorul meu prieten a murit. Mă îneacă, mă strânge de gât emoția acestei vești. Mă copleșește ideea că voi trăi fără apropierea lui. Mai bine de cincisprezece ani ne-am fost sprijin în poticnelile vieților noastre personale și profesionale. Niciodată n-a fost indisponibil când am avut nevoie de el. Nu înțeleg cum atâta forță creatoare, atâta talent, dăruire și determinare nu l-au putut smulge din hăul depresiei. Cum nu l-au putut rupe de oamenii nepotriviți din jurul lui și de dependențele care-l erodau. Era mereu conștient când aluneca în greșeală și lupta să se redreseze. Știa că îl așteaptă atelierul în care putea crea lucruri uimitoare și pentru asta nu pregeta să ceară ajutor medical. Căuta orice sprijin care ar fi putut să-i aducă liniștea de a lucra. N-am crezut niciun moment că nu va reuși”, a scris Adina Buzatu.

Ileana Badiu spune că îi vă simți enorm lipsa. “Am aflat și eu odată cu toată lumea cumplită veste despre Stephan. Nu-mi găsesc cuvintele încât să pot scrie mai mult decât că îi voi simți lipsa enorm și că îmi pare extrem de rău că un om talentat, sufletist, educat, deștept, amuzant, plin de vitalitate și de calități așa cum era Stephan a decis că viață devine prea complicată pentru el”, a scris și Ileana Badiu.

“Adio, Stephan! Un suflet prea sensibil pentru o lume atât de indiferentă…”, este mesajul Danei Săvuică.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!