Laura Cosoi, aniversare pe plajă: “Am tot. Mulțumesc, Viață!” Cum a sărbătorit la 41 de ani

Laura Cosoi, aniversare pe plajă: Am tot. Mulțumesc, Viață! Cum a sărbătorit la 41 de ani
Citeste mai mult despre: Laura Cosoi, aniversare, Vietnam,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 03 Ianuarie 2023
Data actualizare: 03 Ianuarie 2023
Laura Cosoi și-a petrecut ziua de naștere pe plajă, în Vietnam, alături de cele trei fetițe și de soțul ei. Pe 2 ianuarie, vedeta a împlinit 41 de ani.

Cină pe o plajă exotică, foc de tabără, șampanie, tort la lumina lumânărilor și cei dragi aproape – Laura Cosoi a avut parte de aniversarea perfectă. Vedeta a postat câteva imagini de la petrecerea în familie, unde atât mămica, cât și cele trei fetițe au avut rochii albe.

Cei 5 sunt în Vietnam de dinainte de Crăciun, iar imaginile postate arată că au avut parte de o vacanță de vis – peisaje care taie răsuflarea, mâncăruri delicioase și multa bălăceală pentru cele mici :) 

Laura Cosoi a născut pentru a treia oară în iunie, tot o fetiță, și spune că lucrul ăsta i-a consolidat și mai mult căsnicia.

„Sunt momente și momente, că în orice relație. Au mai existat și momente mai tensionate, dar ne dăm seama de fiecare dată că au legătură cu alte stări, cum ar fi oboseala. Niciodată însă nu ne-am gândit să divorțăm, nu am ajuns nici măcar la vreo ceartă mai serioasă. Ambii suntem dintre cei care gândim că o căsătorie trebuie să fie pe viață. Suntem mereu pe aceeași lungime de undă. Amândoi ne-am dorit copiii, am fost în tandem cu aceeași dorință. Apoi implicarea, dragostea. Iar cel de-al treilea copil ne-a unit și mai mult”, a spus Laura Cosoi într-un interviu.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!