Laura Cosoi si-a gasit "sora pierduta" la Hollywood. Ce imagine a publicat blonda: "Semanam?"

Laura Cosoi si-a gasit sora pierduta la Hollywood. Ce imagine a publicat blonda: Semanam?
Citeste mai mult despre: Laura Cosoi, asemanare, Margot Robbie, sosie,
Data publicarii: 17 Februarie 2014
Data actualizare: 17 Februarie 2014
Laura Cosoi si Margot Robbie sunt ambele la fel de populare si recunoscute nu doar datorita talentului intr-ale actoriei, ci si a relatiilor cu barbati cunoscuti.

Sunt blonde, au acelasi zambet larg si ambele  au cucerit televiziunile si marile ecrane, desi una face furori in programele autohtone, iar cealalta in filme si seriale in SUA.

Este vorba despre Laura Cosoi si Margot Robbie, celebra actrita de la Hollywood care a aparut in "Pan Am" si "My last day cu Marilyn" si care face un rol de senzatie in "The Wolf of Wall Street". Cunoscuta, in plus, pentru presupusa relatie cu Leonardo DiCaprio, Margot e una dintre cele mai sexy vedete de la Hollywood.
 

Laura Cosoi a publicat o imagine pe Facebook, in care isi intreaba fanii daca si ei vad asemanarea dintre ea si Margot, iar raspunsurile au curs cu sutele: "Semanati foarte mult", "Prima data canbd am vazut-o pe actrita m-am gandit la tine", "Foarte tare, chiar ma uitam duminica la Golden Globs Awards si ma intrebam: ''ce face Laura Cosoi in America?'", "Poate nu in poza asta, dar semanati foarte bine", i-au transmis fanii sai de pe reteaua de socializare.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies