Laurențiu Reghecampf a șters orice urmă a Anamariei Prodan. Antrenorul și-a înlocuit tatuajul cu numele acesteia 

Laurențiu Reghecampf a șters orice urmă a Anamariei Prodan. Antrenorul și-a înlocuit tatuajul cu numele acesteia
Citeste mai mult despre: Laurentiu Reghecampf,
Data publicarii: 24 Mai 2023
Data actualizare: 24 Mai 2023
Laurențiu Reghecampf pare să o fi dat de tot uitării pe Anamaria Prodan. După un divorț urmat de multe scandaluri, antrenorul și-a refăcut viața și acum și-a șters și numele fostei soții de pe antebraț, semn că nu vrea să-și mai amintească de ea. Iată cu ce a înlocuit tatuajul!

După divorțul plin de scandaluri și bătăi în plină stradă, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan par să se fi liniștit în sfârșit. Antrenorul și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, împreună cu care are și un băiețel pe nume Liam, iar acum a decis să-și șteargă și numele fostei soții de pe antebraț, semn că este pregătit să închidă de tot acest capitol.

Tatuajul consta în numele Anamaria și era vizibil de la o posta. Acum că au luat-o pe drumuri separate, Laurențiu Reghecampf a decis să-și acopere desenul de pe antebraț cu unul tribal, schimbare ce se observă în fotografiile de pe rețelele sociale.

Nu este singurul detaliu prin care antrenorul echipei PFK Neftchi a vrut să se asigure că fosta sotie dispare din viața sa. La divorțul de Anamaria Prodan, acesta i-ar fi cerut să nu-i mai poarte numele, impresara fiind nevoită să revină la numele de familie trecut în buletin înainte de căsătoria cu Laurențiu Reghecampf. Acest nume de familie este Dumitrescu și vine de la primul soț al impresarei, tatăl fiicelor ei, Tiberiu Dumitrescu.

Sursă foto: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!