Laurette: “Fetița mea nu s-a întors la școală! A refuzat și face terapie! Se va întoarce, dar îmi e teamă”

Laurette:  Fetița mea nu s-a întors la școală! A refuzat și face terapie! Se va întoarce, dar îmi e teamă
Data: 19 Noiembrie 2019
Laurette este mama unei frumoase fetițe care în curând, mai precis pe 9 decembie, va împlini 8 ani. Deși la vârsta ei, micuța ar trebui să se bucure de copilărie, din păcate, trece prin momente foarte complicate.    

Laurette a povestit, într-o postare extrem de emoționntă pe Facebook, că fiica ei e deseori agresată la școală. Mai mult, a mărtusit că, în trecut, ea însăși a fost victima bullying-ului. 

Invitată la Măruță, vedeta și-a deschis sufletul și a povestit prin ceea ce trece, cu o motivație clară: "eu nu am vrut sa fac din asta un scandal, am vrut ca alți copii să nu mai treaca prin aceleași lucruri.”


Declarațiile ei au venit din suflet, iar Laurette nu s-a sfiit să dea detalii sincere despre situația prin care trece:

“Serena a venit acum două luni lovită cu pumnul în nas de către un coleg de clasă, i-a dat sângele pe nas, a stat două zile cu nasul umflat. A fost lovită pentru că băiețelul face karate și i-a dat cu pumnul în nas. Atunci am apreciat că a venit tatăl copilului și și-a cerut scuze.”

“De data asta a venit cu dintele spart, data trecută a venit cu nasul spart și data viitoare cine știe ce se mai întâmplă.”

“Nu s-a întors la școală, a refuzat și încă face terapie. Îmi e teamă, pentru că o să fiu privită de părinți nu știu cum. Toată lumea este de cealaltă parte, culmea.”

"Pe mine, când eram mică, mă spălau cu zăpadă să mă facă albă, am avut probleme până la facultate. Până și acolo râdeau copiii de mine că sunt neagră." 

"Eu fetiței mele i-am explicat că noi toți suntem oameni, făcuți de același Dumnezeu, că ea este frumoasă și că este cea mai frumoasă.”

“Nu am apucat să fac plângere la inspectorat. Cineva trebuie să răspundă, pentru că incidentul s-a petrecut în incinta școlii, mai mult decât atât, părinții băiețelului care a făcut-o pe Serena să cadă și să își spargă dintele, mi-au râs în nas. Am vrut să găsim împreună o soluție și cei doi copii să stea de vorbă și băiețelul să își ceară scuze. “

“Le mulțumesc celor trei părinți care mi-au dat mesaj și au empatizat.În rest, eu am auzit tot felul de comentarii răutăcioase, că oricum ne era teamă când am văzut că Serena e în clasă cu copiii noștri.”

" Fetiței mele îi tai mâncarea cu cuțitul, nu mai poate mânca pentru că a rămas fără un dințișor. A stat patru ore și jumătate la medic să îi refacă dințișorul.”FOTO: FACEBOOK/INSTAGRAM
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO