Lavinia Petrea a împlinit 37 de ani: “Parcă nu-s anii mei, nu stiu când s-au adunat”

Lavinia Petrea a împlinit 37 de ani:  Parcă nu-s anii mei, nu stiu când s-au adunat
Autor: Doina Goanta
Data: 10 Iulie 2019
Azi e ziua ei, dar nimeni nu o crede când le spune cați ani are. Lavinia Petrea, prezentatoarea Știrilor Pro TV de dimineața, a împlinit 37 de ani, însă este mai fresh că niciodată. Spune că cei trei copii o mențin tânără. Cel mai mic are 11 luni. 

Se trezește de ani de zile la 4 dimineața, dar lucrul asta nu se vede deloc pe chipul ei. Lavinia Petrea arată impecabil în fiecare zi. Cu sau fară machiaj. De ziua ei, vedeta Pro TV a primit cel mai frumos cadou de până acum: soțul i-a trimis un filmulet cu cei trei copii care îi cântau La mulți ani :)

“Nu îmi vine să cred că am impinit 37 de ani. Parca nu sunt ai mei, nu stiu când s-au adunat! De când îi am pe copii, sunt în priza tot timpul. Cred că și când o să ajung la 40 o să fiu la fel de surprinsă de vârsta mea”, spune Lavinia pentru protv.ro.

“De dimineața când am plecat, copiii dormeau și nu au putut să îmi spună “La mulți ani”. Mai târziu, mi-a trimis soțul un filmulet cu toți trei în care îmi cântau. Sunt foarte fericită! Nu am nevoie de nimic material. Vreau doar să fim toți sănătoși și să mă bucur cât mai mult de copii”, spune Lavinia.

Vedeta Pro TV are totuși o dorință: să poată ieși la o cină romantică cu soțul de ziua ei. “O să chem ambele bunici să stea cu copiii, că să putem ieși și noi”.
 

FULLSCREEN
Lavinia Petrea a împlinit 37 de ani: “Parcă nu-s anii mei, nu stiu când s-au adunat”
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO