Lavinia Pîrva, adevărul despre operațiile estetice: “Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea”

Lavinia Pîrva, adevărul despre operațiile estetice: Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea
Citeste mai mult despre: lavinia pirva, Lavinia Parva,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 04 Decembrie 2019
Data actualizare: 04 Decembrie 2019
În urmă cu șapte luni, Lavinia Pîrva devenea mamă pentru prima dată, iar în ultimul timp multă lume afirmă că fizic artista este schimbată complet.

Observând că tot mai multe persoane o acuză că a apelat la ajutorul operațiilor estetice pentru a arăta tot mai bine, Lavinia Pîrva a făcut unele lămuriri pe pagina ei de Instagram, afirmând că nu are nicio operație, dar că urmează un program de remodelare.

Iată mai jos mesajul Laviniei Pîrva:

“În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă, pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată fată de oamenii care mă apreciază și sunt alături de mine să explic această schimbare de imagine!

În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă pentru moment sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială plus corporală minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată!

În al doilea rând, menționez că tot la indicațiile specialistului am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!

Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă acealași lucru”


Vezi și: Lavinia Pirva, dezvaluiri despre familie
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies