“Dansez pentru tine” - final spectaculos de sezon

Dansez pentru tine - final spectaculos de sezon
Data publicarii: 01 Decembrie 2010
Data actualizare: 02 Decembrie 2010
In ziua speciala de 1 decembrie in care Pro Tv sarbatoreste 15 ani de existenta si spune cu optimism Romania DA, “Dansez pentru tine” sarbatoreste 10 sezoane de visuri implinite, de vieti schimbate, de zambete readuse pe chip. De la 17.30, “Dansez pentru tine” va rememora in direct cei 5 ani de destine salvate impreuna cu aproape toate perechile care au concurat vreodata in competitia visurilor.

Peste 50 de perechi au veni la reintalnirea cu voi, sa povesteasca despre cum li s-a schimbat viata dupa “Dansez pentru tine”, ce s-a mai intamplat cu visul pentru care au luptat, ce mai fac familiile lor si oamenii pentru care au intrat in ringul visurilor. Asa cum de sarbatori, familiile se reunesc si se bucura impreuna de vestile noi din vietile fiecarui membru, asa s-a reuni familia “Dansez pentru tine” de sarbatoarea Romaniei si a Pro Tv.

Toate perechile care au concurat vreodata in cele 10 sezoane au fost reprezentate in platou, la Editia speciala "Dansez pentru tine". Daca nu au putut ajunge ambii parteneri, a veni doar vedeta sau doar fostul concurent, insa fiecare a dat de veste printr-un reprezentant despre starea vietii lor de dupa “Dansez pentru tine”.

Fiecare dintre ei a facut si cativa pasi de dans in amintirea vremurilor cand tot sufletul lor era in ringul de dans, iar momentul emotionant al serii a fost cel in care toate perechile prezente au dansat in platou, in acelasi timp valsul emisiunii. In ring, alaturi de prezentatorii Stefan Banica si Iulia Vantur, ati vazut aproape toata familia “Dansez pentru tine” dansand in acelasi timp, avand parca aceeasi inima,  peste 100 de persoane carora Pro Tv cu ajutorul publicului le-a schimbat vietile si le-a implinit visurile.

Seara de 1 decembrie este una de gala, la Pro Tv. Cele mai bune doua perechi ale sezonului vor avea ultima si cea mai importanta confruntare in fata voastra care veti alege perechea care  merita sa castige marele premiu de 60.000 de euro si implinirea visului si cine va fi pe locul al doilea pentru un premiu de 20.000 de euro. Cel mai bun dans al lor, freestyle si improvizatie vor fi ultimele si hotaratoarele infatisari ale perechilor din finala in platoul emisiunii.

Finala “Dansez pentru tine” a fost presarata cu momente speciale asemenea zilei importante in care s-a desfasurat. In ziua in care Pro Tv a spus cu optimism  RomaniaDA, in ringul visurilor au pasit oameni de nota 10. Beatrice Rancea a dansat un tango emotionant alaturi de membrii baletului “Dansez pentru tine”.

Mihai Petre si Wilmark au simti si ei gustul amarui al duelului, dupa zeci de dueluri la care i-au condamnat pe concurenti de-a lungul timpului. Provocat in a doua editie a emisiunii la un duel de salsa de catre Mihai Petre, Wilmark are de gand sa demonstreze in fata tarii ce inseamna un regal de dans latino. Cei doi jurati au avut si ajutoare de nadejde in duelul lor.

Dupa ce au stat in culisele emisiunii timp de 10 sezoane si au sustinut perechile concurente, le-au sfatuit, le-au indrumat si le-au ajutat in drumul lor catre implinirea visului, echipa "Dansez pentru tine" a intra in lumina reflectoarelor. O parte din echipa de productie care realizeaza competitia visurilor si-a mutat locul din spatele in fata camerelor de filmat si au facut un dans vesel intr-un scop nobil.

Baletul emisiunii, cu coregraful Edi Stancu la conducere, si-a lua ramas bun in stilul caracteristic de la al zecelea sezon al emisiunii, printr-un dans special.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!