“Land of Jokes” investigheaza cum se traieste in satul burlacilor FOTO

Land of Jokes investigheaza cum se traieste in satul burlacilor FOTO
Data publicarii: 15 Aprilie 2011
Data actualizare: 18 Aprilie 2011
“Land of Jokes” a facut o descoperire spectaculoasa: in Tara Glumelor exista un sat al burlacilor, in care aproape toti locuitorii sunt celibatari din pricina timiditatii. In editia de duminica aceasta, de la 20:45, ati fost martorii unei amuzante desfasurari de forte: autoritatile au luat atitudine si au cerut ajutorul organizatiei ”Salvati Timizii”.

Astfel, asociatia trimite in satul cu pricina o echipa de traineri, formata dintr-un baiat (Bogdan Cotlet) si o fata (Ela Prodan), pentru a remedia problema timizilor (Silviu Petcu, Florin Constantin, Simona Stoicescu, Paula Chirila).

In aceeasi editie, corul PDL-istelor format din Elena Udrea (Ela Prodan), Anca Boagiu (Ana Maria Mirica), Sulfina Barbu (Florentina Ciuna) si Roberta Anastase (Paula Chirila) intra in competitia talentelor la “Politicienii au talent”.

Nici Lady Gaga de Romania (Florentina Ciuna) nu a lipsit duminica aceasta din “Land of Jokes” cu hitul “Born This Way”, iar Nemuriciul (Ioan Gyuri Pascu) isi face datoria de calator prin vremuri cu o parodie despre daci si romani.   
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!