“Serviciul Roman de Comedie” a anuntat de 1 mai castigatorul concursului “Romanii n-au talent": dansatorul la bara

Serviciul Roman de Comedie  a anuntat de 1 mai castigatorul concursului  Romanii n-au talent : dansatorul la bara
Data: 30 Aprilie 2011
Dupa ce a lansat in acest sezon o parodie amuzanta a fenomenului “Romanii au talent”, “Serviciul Roman de Comedie” si-a anuntat in editia din 1 mai propriul castigator.

Daca de Paste fanii show-ului difuzat la Pro Tv duminica de la 21.45 au putut urmari evolutia finalistilor, imediat dupa finala “Romanii n-au talent” acestia au fost invitati sa isi voteze preferatul pe siteul protv.ro. Astfel, in editia din 1 mai, membrii “Serviciului Roman de Comedie” au anuntat castigatorul concursului-parodie ales pe site: Cristel Tanase din Raducaneni!
 

Citește și

La salonul ”Relaxare si Reforma”, Ion Iliescu (Dragos Stoica) a venit de 1 Mai pentru a se deconecta si pentru a vorbi in limba rusa cu specialista Larisa (Lia Sinchevici).

Bianca lui Bote (Aniela Petreanu) s-a intalnit la rubrica pe care o modereaza, ”Sa mor io daca inteleg ceva”, cu Iri (Cristi Rotaru) si Moni (Ioana Dulf) si a prezentat o piesa amuzanta, interpretata de Ramona Hanganu, dedicata celor doi invitati, dar mai ales fetelor dornice sa cucereasca barbati bogati si in varsta.

Din arhiva senzationala SRC, agentii au pus la bataie imagini spectaculoase cu Gigi Becali (Dragos Stoica) mergand pe bicicleta pentru ca, dupa modelul francez, el vrea sa instituie micul tur al Piperei.
 
 

FULLSCREEN
“Serviciul Roman de Comedie” anunta de 1 mai castigatorul concursului “Romanii n-au talent”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies