"Serviciul Roman de Comedie” isi trimite agentii la aventuri in vami

Serviciul Roman de Comedie  isi trimite agentii la aventuri in vami
Data: 24 Februarie 2011
Pe 27 februarie agentii SRC, condusi de Toni Grecu, isi reiau activitatea la Pro Tv, in fiecare duminica de la ora 21:45. Seful de la “Serviciul Roman de Comedie” isi va trimite oamenii pe teren, pentru a inspecta aventurile care se petrec in vamile romanesti. “Vom avea o rubrica la mare moda: “Aventuri la vama”. Atata se vorbeste zilele astea despre spagile din vami incat am decis sa abordam acest subiect in extenso”.

Vom vedea, de data asta folosind mijloacele de interceptare ale agentilor SRC, cum se facea trafic, cum se facea controlul si cum se facea sex in vamile supravegheate de SRC. Sper sa intelegem cu totii ca inainte de orice, povestea cu spaga din vami este o mare comedie, o comedie care ruleaza de 20 de ani, la care toti politicienii se uita si nimeni nu a incercat s-o opreasca cu adevarat”, dezvaluie Toni Grecu.

Citește și

Si desi nu doreste inca sa divulge numele primului invitat in Casa PROporului din acest sezon, Grecu marturiseste ca hohotele de ras vor fi asigurate de personaje celebre, inegalabil interpretate de agentii comediei.

Din sumarul primei editii a sezonului de primavara spicuiesc: Vadim (Dragos Stoica) evacuat din sediul partidului protesteaza in continuare, visul lui Emil Boc (Claudiu Maier) – o incursiune in dormitorul premierului, ravasit de criza si de remuscari, salonul de masaj politic “Relaxare si Reforma” revine in forta cu o noua maseuza si, daca ne ajunge timpul, il vom urmari pe Sorin Ovidiu Vintu (Dragos Musat) la un control medical desfasurat unde altundeva decat intr-un cabinet de ginecologie”. 

Desi a anuntat la inceputul acestui an ca este insarcinata, Jojo se va afla si ea pe platourile de filmare, astfel ca personajele sale isi vor face in continuare de cap cu umorul. “Jojo isi va continua activitatea atata timp cat ii va permite evolutia sarcinii, eu sper ca pe intregul sezon. Oricum, avem destule personaje pe care sa le poata aborda chiar si din perspectiva sarcinii. Nu vi s-ar parea interesant s-o vedeti pe Elena Udrea gravida, macar intr-un show TV de comedie?”, glumeste Toni Grecu.

Asadar, din 27 februarie, comedia se intoarce la Pro Tv sub binecunoscuta deviza “Razi pentru tine, razi pentru tara!”. 

 

FULLSCREEN
  “Serviciul Roman de Comedie” isi trimite agentii la aventuri in vami
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies