"Singur acasa 2", un cadou perfect pentru toti romanii. Peste 3,5 milioane de romai au urmarit la ProTV cea de-a doua parte a filmului

Singur acasa 2 , un cadou perfect pentru toti romanii. Peste 3,5 milioane de romai au urmarit la ProTV cea de-a doua parte a filmului
Citeste mai mult despre: Singur Acasa 2, audiente, film,
Data: 16 Decembrie 2012
Seria filmelor “Singur acasa” s-a dovedit un cadou perfect pentru cei care vor sa intre in astmosfera Craciunului si sa se bucure de spiritul sarbatorilor de iarna.

Daca saptamana trecuta primul film din seria “Singur acasa” a tinut telespectatorii ProTv tintuiti in fata micilor ecrane, nici “Singur acasa 2” nu s-a lasat mai prejos. 

Peste 3 milioane si jumatate de romani au urmarit aventurile simpaticului pusti Kevin care a trebuit si de aceasta data sa-si puna mintea la contributie pentru a face fata tuturor provocarilor prin care a fost nevoit sa treaca. ProTV a avut in minutul de aur de la 21.30, un varf de audienta de 19,3 puncte de rating si 34,5% cota de piata la nivelul intregii Romanii.

Filmul difuzat de ProTV intre 20.29-22.51 a devansat la distanta uriasa programele concurente care au obtinut o audienta de  3 ori mai mica decat ProTV. Astfel se face ca filmul “Singur acasa 2” a fost lider de audienta pe toate targeturile, la nivelul intregii Romanii inregistraind o medie de 15,3 puncte de rating si o cota de piata de 29,0 procente, de mai bine de 3 ori mai mult decat Antena 1 care obtinea doar 4,1 puncte de rating si 7,7% cota de piata. La nivelul intregii tari filmul era urmarit in medie de aproape 3 milioane de romani.

Si pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18-49 de ani, filmul “Singur acasa 2” a inregistrat o audienta medie de 14,9 puncte de rating si 33,4% cota de piata, in timp ce Antena 1 obtinea doar 4,1 puncte de rating si 9,1% cota de piata.

Si pe intreg publicul din mediul urban, ProTV a inregistrat o audienta medie de 13,8 puncte de rating si 27,1% cota de piata, in timp ce Antena 1 a obtinut doar 4,9 puncte de rating si 9,6% cota de piata.
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO